- 6,821
- 5,919
- 113
Gooool
öyle şeylere gerek yokYa varya yemin ederim kalan 40 lirayı dakika 89 da 3.5 üste atacaktım ya herro ya merro diyip atmadım keşke atsaymışım![]()
zamanımız bol .dYa varya yemin ederim kalan 40 lirayı dakika 89 da 3.5 üste atacaktım ya herro ya merro diyip atmadım keşke atsaymışım![]()
Hindistana 1.5 alt demiştim chennayin maçına 89da gol oldu gitti 14 oranlı kupon peh beeeYa varya yemin ederim kalan 40 lirayı dakika 89 da 3.5 üste atacaktım ya herro ya merro diyip atmadım keşke atsaymışım![]()
Navarro maçı var ispanyada ona 1 gol alabilirsin kankaAklıma yatan olursa birazdan paylaşacam burda takipte kalalım
Sen bilirsin hacı valla para senin sana kalmış ne dersen ona yöneliriz biz totemciyizAslında aklım Kayseri maçında iyi Şike dönecek hissi var. 2/1 1/2 2/0 1/0 gibi o yüzden kg var alasım var ama saat 8 de oda
bizlerde çıkarsak çekilişte bence kupon yapmak için zamanımız olsun bi tane basket ceyrek alırsan inan ki gelecek pis totemlerimAslında aklım Kayseri maçında iyi Şike dönecek hissi var. 2/1 1/2 2/0 1/0 gibi o yüzden kg var alasım var ama saat 8 de oda
Yani bence de mantıklı sonuçta kayıp olursa bile 25 tl kaybetmiş olacak futbol oynayıp 2 saat beklemektense basket de mantıklıbizlerde çıkarsak çekilişte bence kupon yapmak için zamanımız olsun bi tane basket ceyrek alırsan inan ki gelecek pis totemlerim
@mehmetmyk acele etme knka kazansın artık birimizAslında aklım Kayseri maçında iyi Şike dönecek hissi var. 2/1 1/2 2/0 1/0 gibi o yüzden kg var alasım var ama saat 8 de oda