Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Karttaki Parayı Taksitli Nakite Çevirme

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,208
987
113
evim için kentsel dönüşüm yıkımı geldi bizimkiler de kirada peşin anlaşmış 100.000 lazım kartta 300.000 limit var normalde altın alıp satardım ama komisyonlar uçmuş bunu taksitli şekilde döndürmenin başka yolu var mıdır

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,682
1,329
113
evim için kentsel dönüşüm yıkımı geldi bizimkiler de kirada peşin anlaşmış 100.000 lazım kartta 300.000 limit var normalde altın alıp satardım ama komisyonlar uçmuş bunu taksitli şekilde döndürmenin başka yolu var mıdır
Hiç girme o topa bırak komisyon alsın bişey olmaz temiz yoldan git.

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,341
829
113
Hangi sehir dost

bycras21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
334
99
28
Mypayz uygulamasından yapabilirsin 50 bine 2 bin komisyon aliyor

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,469
741
113
Ben kredi kartından fupsa atıp nakit olarak hesabıma çekiyordum sonra da bankada taksite bölüyordum

haylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,242
10,450
113
Reis 2-3 kuyumcu gez ayağı sağlam olan yüzde 5 komisyonla nakite çeviriyorlar anında.. Ankara'da olsan hemen yardımcı olurdum hemen hemen hepsi yapar ama pat diye içeri girip sorma

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,554
12,625
113
Isbankasiysa hayhay ve bi uygulama daha vardi dolastirip cekebiliyordun ikiside isbankasinin kendi uygulamasi boyle bi cozum bulmuslar

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,019
4,778
113
arkadaslar hadi kiredi kartından para çekilmiyor 1 2 sefer paycele aktardım şimdi artık kabul etmiyor paycele yatmıyor banka kabul etmiyor nasıl nakite cevirebilirim başka türlü bilgisi olan varmı

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,642
1,647
113
altın alıp satmana gerek yok bir kuyumcuya direk durumu söylersen daha uyguna çözülebilir

Warosa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,419
2,234
113
arkadaslar hadi kiredi kartından para çekilmiyor 1 2 sefer paycele aktardım şimdi artık kabul etmiyor paycele yatmıyor banka kabul etmiyor nasıl nakite cevirebilirim başka türlü bilgisi olan varmı
Bynogame gibi sitelere atıp razer alıp başka yerden bozdurabilirsin

Warosa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,419
2,234
113
Bir zamanlar faizcilik vardı karti çekiyor para kesiyordu onlardan lazim sana

Samet54

54
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,595
778
113
Bir sürü çözüm varda para eline gelene kadar kesintilerden dolayı pic oluyor. En iyisi kuyumcu ile konuşman