- 1,208
- 987
- 113
evim için kentsel dönüşüm yıkımı geldi bizimkiler de kirada peşin anlaşmış 100.000 lazım kartta 300.000 limit var normalde altın alıp satardım ama komisyonlar uçmuş bunu taksitli şekilde döndürmenin başka yolu var mıdır
Hiç girme o topa bırak komisyon alsın bişey olmaz temiz yoldan git.evim için kentsel dönüşüm yıkımı geldi bizimkiler de kirada peşin anlaşmış 100.000 lazım kartta 300.000 limit var normalde altın alıp satardım ama komisyonlar uçmuş bunu taksitli şekilde döndürmenin başka yolu var mıdır
Hangi sehir dostevim için kentsel dönüşüm yıkımı geldi bizimkiler de kirada peşin anlaşmış 100.000 lazım kartta 300.000 limit var normalde altın alıp satardım ama komisyonlar uçmuş bunu taksitli şekilde döndürmenin başka yolu var mıdır
istanbulHangi sehir dost
tek çekim mi yapıyor tek çekim 100 ödemem mümkün değil zaten öyle gücüm olsa girmem bu işeMypayz uygulamasından yapabilirsin 50 bine 2 bin komisyon aliyor
Kalkalı yıl olduMypayz uygulamasından yapabilirsin 50 bine 2 bin komisyon aliyor
Ciddi misin olmuyor mu artık batarım ben olmazsa 1 ay önce oluyorduKalkalı yıl oldu
Yeni kalktı denemedim hiç ama olduğunu sanmıyorumCiddi misin olmuyor mu artık batarım ben olmazsa 1 ay önce oluyordu
Reis 2-3 kuyumcu gez ayağı sağlam olan yüzde 5 komisyonla nakite çeviriyorlar anında.. Ankara'da olsan hemen yardımcı olurdum hemen hemen hepsi yapar ama pat diye içeri girip sormaevim için kentsel dönüşüm yıkımı geldi bizimkiler de kirada peşin anlaşmış 100.000 lazım kartta 300.000 limit var normalde altın alıp satardım ama komisyonlar uçmuş bunu taksitli şekilde döndürmenin başka yolu var mıdır
fups ney reisBen kredi kartından fupsa atıp nakit olarak hesabıma çekiyordum sonra da bankada taksite bölüyordum
Isbankasiysa hayhay ve bi uygulama daha vardi dolastirip cekebiliyordun ikiside isbankasinin kendi uygulamasi boyle bi cozum bulmuslarevim için kentsel dönüşüm yıkımı geldi bizimkiler de kirada peşin anlaşmış 100.000 lazım kartta 300.000 limit var normalde altın alıp satardım ama komisyonlar uçmuş bunu taksitli şekilde döndürmenin başka yolu var mıdır
Bynogame gibi sitelere atıp razer alıp başka yerden bozdurabilirsinarkadaslar hadi kiredi kartından para çekilmiyor 1 2 sefer paycele aktardım şimdi artık kabul etmiyor paycele yatmıyor banka kabul etmiyor nasıl nakite cevirebilirim başka türlü bilgisi olan varmı
bugün kuyumcu dedi de tek çekim veririm dedi 3 taksit yapsa yapacaktımaltın alıp satmana gerek yok bir kuyumcuya direk durumu söylersen daha uyguna çözülebilir