- 40
- 29
- 18
Paranı alamazsan gel ödiyeyim öderse alırım senden o parayı amaBide gel diyor kendisi ödeyecek sanki aq
Paranı alamazsan gel ödiyeyim öderse alırım senden o parayı amaBide gel diyor kendisi ödeyecek sanki aq
Sen yatırım yapıp oynasana bı yatırım yaptığını görelim siteye paylaş bakalım yılların kumarcisi seni 25 yorumluk kumarci hadiiYa laflara bak forumdasın sözde hava yapıyorsun 24 mesaj var diye daha karebeti bilmiyorsun yok site adamıymıs yok Mossad ajanıyım kardeş senin 500 liran için çalışmalara başladık fırsat kolluyoruz
2 3 senesi vardır ben buraya kayıt olalı atayım istersen için rahatlasınSen yatırım yapıp oynasana bı yatırım yaptığını görelim siteye paylaş bakalım yılların kumarcisi seni 25 yorumluk kumarci hadii
Kanka sen bana 5 k gönder ben sana 100k göndereyim 😂😂Bu site ödermi 1 yatır 15 çek dio
Yatırım sayfasında şahıs olmadığı için tereddüt yaşıomEkli dosyayı görüntüle 873081
Dayı ben yatırımı freespin saklamak için yaptım başarılıda oldum 3k çektim deneme bonusu kazancı hariç 3kBeni ilgilendirmez ne olduğu ben 2024 de yaptığı çekimi şimdi paylaşan insandan şüphe ederim yatırım yapın dedin gidip açtığın konuyu kendin oku 200tl yatırım yaptım demişsin.
Hayīr isledinn .. Cennetten sarayin ayrildi .. Hurilerin sayisini soylemiyorum . Suprizzzz xDÇekimler geçmiş tarihte konuyu şimdi açma sebebim biraz hayır işlemek çeken olursa şimdiden tebrikler
Benim işletim sistemide ios ama tahmin mahmin yok tak tak tak tek tek yazıyorumKaretahmini klavye var İOS
![]()
Paranda senin olsun sitende. Ödeyecek durumun var madem kovalama bunları hadi kovaladın millete güzellik yapParanı alamazsan gel ödiyeyim öderse alırım senden o parayı ama
Gerizekalı maymun seni 2024 neBeyler üye değilseniz değerlendirin 200₺ yatırım yaptım deneme bonusu kazancını çektikten sonra 😀😀
Değil dayıreisler eski hesaplar silinmiş herhalde ben 2. defa alıyorum bonusu bir kere çekim yapmıştım konusu vardı öyle hatırlıyorum ödemişti sahtesi değilse öder
at la maaş bordronuDayı fabrikada anlık atayım