2024 de çekim yaptığın sitenin konusunu neden simdi açarsın ki sebebi ne?Evet dayı
2024 de çekim yaptığın sitenin konusunu neden simdi açarsın ki sebebi ne?Evet dayı
KareKaremi karamı la kafa karıştı mk
Şartlar değişmiş olabilir dayı ben geçen sene yaptım aslında freespin sakladım yediler diye paylaştımBakiyeyi 1000 yaptım tam yatırım yapacaktım iyikide sormuşum. Bunlar ava çıkmış. 500 ü slotta 2000 olana kadar çevirecen diyor dşşk geçiyor 🤣🤣🤣
Sana bişey diyen yok niye üstüne alındın keriiŞartlar değişmiş olabilir dayı ben geçen sene yaptım aslında freespin sakladım yediler diye paylaştım![]()
Hahahaha cahillik de zirvesiniz17 mesajla sen şimdi site elemanı değil misin keri seni
Bilmiyorsan yorum yapma kardeşBilmiyoruz .d
Yoo yaparım yapıyorumBilmiyorsan yorum yapma kardeş
Sende haklısın seni ciddi ciddi dinleyip de bir şey yerine koyan insanlarda aramak lazım kabahatYoo yaparım yapıyorum
19 mesajın 25i bu konuda yaptın hade hadeHahahaha cahillik de zirvesiniz
Site adamıymıs hayatınızda kaç tane site adamı gördünüzYoo yaparım yapıyorum
Arama sana ara diyen mi var 😆😆Sende haklısın seni ciddi ciddi dinleyip de bir şey yerine koyan insanlarda aramak lazım kabahat
Oyna çekim yapamazsan yaz buraya hırbo bilip bilmeden olaya dalma19 mesajın 25i bu konuda yaptın hade hade
Ben yatırım yapın demedim deneme bonusunda fazla kazanç yaparsanız fs saklayın dedimAz sus be çok konuştun Ekli dosyayı görüntüle 873128
2024 de çekimi şimdi neye paylaştın mademBen yatırım yapın demedim deneme bonusunda fazla kazanç yaparsanız fs saklayın dedim![]()
Beni ilgilendirmez ne olduğu ben 2024 de yaptığı çekimi şimdi paylaşan insandan şüphe ederim yatırım yapın dedin gidip açtığın konuyu kendin oku 200tl yatırım yaptım demişsin.Ben yatırım yapın demedim deneme bonusunda fazla kazanç yaparsanız fs saklayın dedim![]()
Attığı ss bak senin gibi bilgisizin biri girmiş kaybedince yedirememiş yok çevrim çıkarıyormuş bilmem ne bunun gibi şikayetleri her site için heryerde bulabilirsin ben kalkıp da milletin saçma sapan işleri için iddia koymuyorum sen gir oyna o kadar konuştun ödemezlerse paranı gel buraya ss at o zaman konuşalımAz sus be çok konuştun Ekli dosyayı görüntüle 873128
Aynen öyle haklısın.Beni ilgilendirmez ne olduğu ben 2024 de yaptığı çekimi şimdi paylaşan insandan şüphe ederim yatırım yapın dedin gidip açtığın konuyu kendin oku 200tl yatırım yaptım demişsin.
24 mesajli senin sözünle mi yatırım yapacağım site elemanı 😁Attığı ss bak senin gibi bilgisizin biri girmiş kaybedince yedirememiş yok çevrim çıkarıyormuş bilmem ne bunun gibi şikayetleri her site için heryerde bulabilirsin ben kalkıp da milletin saçma sapan işleri için iddia koymuyorum sen gir oyna o kadar konuştun ödemezlerse paranı gel buraya ss at o zaman konuşalım
Bide gel diyor kendisi ödeyecek sanki aq24 mesajli senin sözünle mi yatırım yapacağım site elemanı 😁