- 5,019
- 2,201
- 113
Helal 14 üncü mesajın hayırlı olsun 😂Site elemanı diyenler ne yaşıyor bu siteyi bilmiyorsanız oyuncuyuz diye gezinmeyin
Helal 14 üncü mesajın hayırlı olsun 😂Site elemanı diyenler ne yaşıyor bu siteyi bilmiyorsanız oyuncuyuz diye gezinmeyin
Kanka 8 ay oluyor neredeyse ama bakıcam siteye senin için duruyorsa
PragmaticSaklamayı hangi oyunda yaptın wazdan olan mi yoksa başka oyun var mı ?
Sitenin güncel linkini attım lakin site adamı değilim fabrika çalışanıyımKanka 8 ay oluyor neredeyse ama bakıcam siteye senin için duruyorsa
Abi doğruyu söyle dolandiriciyim de içinde var söylemek istiyorsun biliyorum açıkla hadiSitenin güncel linkini attım lakin site adamı değilim fabrika çalışanıyım![]()
Yok dostum ben kendim çektim zaten buradanSitenin güncel linkini attım lakin site adamı değilim fabrika çalışanıyım![]()
Eyvallah reisBen buradan çektim adam haklı bu arada ödeme yapıyor burası
Komiksin hayatında görmediğin kadar site görmüşümdür emin ol site karebet yılların sitesi arkadaş yanlış yazmış kara diye yazmış ama sen girip de siteyi tanımıyorsan zaten sana diyecek lafım yok 14 . Mesajım senden daha kaliteli ve bilgiliHelal 14 üncü mesajın hayırlı olsun 😂
Dayı fabrikada anlık atayımAbi doğruyu söyle dolandiriciyim de içinde var söylemek istiyorsun biliyorum açıkla hadi
Site adamı mkBeyler üye değilseniz değerlendirin ufak bir detay freespin saklama yaptım onu bile ödediler ama 200₺ yatırım yaptım deneme bonusu kazancını çektikten sonra 😀😀
Site elemanı olsam 8 ay önceki çekimi mi atarım reisSite elemanı %100000000000000000000000
Site adamı değilim yeterdaSite adamı mk
Şunları kale alıp cevap verme dostum kendini yormaktan başka bir şey değil 16 yaşında ergen tayfa geneliSite elemanı olsam 8 ay önceki çekimi mi atarım reis
1996 kanka doğum yılıŞunları kale alıp cevap verme dostum kendini yormaktan başka bir şey değil 16 yaşında ergen tayfa geneli
Şaban kardeşim sana diyorum onları kale alma diye zaten hepiniz bir alemsiniz vallahi 😂😂😂1996 kanka doğum yılı
Sağolasın reis sende olmasan bu garibanı site adamı yapacaklarHer bonusa site adamı yazıyorsunuz aga almak zorunda değilsiniz.
Abicim hep hakaret hep bi karalama var hesabımda 280₺ var site adamına bak iki paket sigara alsam 80₺ kalıyorŞaban kardeşim sana diyorum onları kale alma diye zaten hepiniz bir alemsiniz vallahi 😂😂😂