- 4,450
- 3,943
- 113
Kolay gelsin dostta bu maç aşırı hızlı tedirgin ediyor ama ben bi totem yapıp gelicem iy sonu haydi bakalım attıkları tuğla olsun..Nerde yarin tek calisiyom bidr yanimdaki arkadasta izinli
Kolay gelsin dostta bu maç aşırı hızlı tedirgin ediyor ama ben bi totem yapıp gelicem iy sonu haydi bakalım attıkları tuğla olsun..Nerde yarin tek calisiyom bidr yanimdaki arkadasta izinli
Gelsin de sonrasi kolayKanka takip etmenize gerek yok saolun gelirse alikemal ve seni gorucem
Aynen karsilikli atiyolar en uyuz oldugum biri atinca otekide bos gecmiyo ya depin koparmasi lazim zor yada biraz bos gecmeleri lazimKolay gelsin dostta bu maç aşırı hızlı tedirgin ediyor ama ben bi totem yapıp gelicem iy sonu haydi bakalım attıkları tuğla olsun..
Mac bildirimini actim burdan once bildirime.bakicam insallah bu sefer kazanirsin bol sansSorma sabah 7 de ise gidicem benim bile uykum kacti isi gucu olan varsa o yuzden diyorum uykunuzdan olmayin ben ulasicam size gelirse kupon
Bu mac uzatmaya da gider en ust barem diyorumArkadaslar nba nolur bu aksam 216 cikarmi dersiniz son mac heralde bu aksamki
Dur hemen analiz çekicem de bu kadın basket için önemli bir detay var seattle da oynayan sürekli takım mvpsi olan kadın NEW yorkta eski takımına karşı oynuyor baya iyi bir uzun ondan çekiniyorum ama iyi gidiyoruz..Arkadaslar nba nolur bu aksam 216 cikarmi dersiniz son mac heralde bu aksamki
Ciksr buyuk ihtimalArkadaslar nba nolur bu aksam 216 cikarmi dersiniz son mac heralde bu aksamki
İndiana sürprizle buralara geldi oklahoma favori ama benim bu gece için net bahsim yüksek Handikapı yanına alıp indiana alabilirsin 6.5 7.5 8.5Arkadaslar nba nolur bu aksam 216 cikarmi dersiniz son mac heralde bu aksamki
Bir dakika biz seattle mı alt aldık NEW york mu
Daha bu gece oynamam ya o maca dun oynamisim ufaktan 216.5 alt onu bile unutmustumİndiana sürprizle buralara geldi oklahoma favori ama benim bu gece için net bahsim yüksek Handikapı yanına alıp indiana alabilirsin 6.5 7.5 8.5
NewyorkBir dakika biz seattle mı alt aldık NEW york mu
Alt üst aşırı tehlikeli dost umarım başarılı olursunDaha bu gece oynamam ya o maca dun oynamisim ufaktan 216.5 alt onu bile unutmustum
Heh tamamdır doğruNewyork
New 32 şu anBir dakika biz seattle mı alt aldık NEW york mu