- 42,868
- 11,842
- 113
34
3.per asiri kurur umarimİlk defa biri 3 luk atti bizimkide atti hemen pesine bu boyle gitcek zorlycak
Yani izledim son 3 dk ortalığın mınakoyduklar bu NEW yorktaki sarışın yelloz varya ağzımıza sıçtı takla atarak 3lük atıyor yok böyle birşey ama hala sınırdayız hücum süreleri 5 saniyeyi geçmiyor azıcık fren olursa başarılı olacağız..Bende bunu anlamiyom biri ne atarsa oburude aynisini atiyo 3 lugu ikiser attilar pespese saka gibi
Dep alirsa maci gelir gibi ama birakmiyo ev ne yerse aynisini atiyoYani izledim son 3 dk ortalığın mınakoyduklar bu NEW yorktaki sarışın yelloz varya ağzımıza sıçtı takla atarak 3lük atıyor yok böyle birşey ama hala sınırdayız hücum süreleri 5 saniyeyi geçmiyor azıcık fren olursa başarılı olacağız..
Dost deplasman NEW york ev sahibi seattle hucum suresi uzarsa gelir 5 saniyede potaya koşuyorlatDep alirsa maci gelir gibi ama birakmiyo ev ne yerse aynisini atiyo
Bu aksamki gibi uzamasinda gene bu ligde uzadida yattik tek sayiyla bideBu ceyrek 20 alti gelirse cok iyi olur
Benimde aklmdan cikmisti o uykumu kacirdi birazda onu daha heycanla bekliyom@karaadam81 bu arada iyiki rollü açmışsın dost yoksa nba finalini unutup uyuyacaktım kaçırmamış oldum izleyeceğim..
Benim gönlüm mazlumdan emekçiden yana indianacıyım bu gece bide altçıyım senden dolayı ahahaBenimde aklmdan cikmisti o uykumu kacirdi birazda onu daha heycanla bekliyom