İyi okumuşsun yoksa sana okunacaktı az buçuk fark ettiysen 🤣🤣okudum da kankiiiiii
Devam pampa .. bekliyoruzÇekim verip geliyorum beyler başka sitede devam edecez
Kardesım bir dk ayrılmadan şu ana kadar takıp edıp mesaj attm hakkım oldugunu dusunuyorum tesekkurler sevılıyorsunAktif roll acanlara baktim 12 kisi var olmuyordu siatem ilk takipleyenleri siraya almakti hep ayni kisiler forumda roll yapacwk diye bor sey yok
Manyak mıdır nedir ya değişik değişik konuşuyor. Dağıtım yapıyoruz ekstradan dm yoluyla kaç kişiye gönderim yapıyoruz kalkmış bi tek kendi gönderim yapıyor sanki. Eyvallah dost.sen takma ona kemal o değişik biraz blockla geç onu ben öyle yaptım
3 lük kaçtı hücum ribaundu aldı 92 oldu. Yoksa yatardıkÖdüm bokuma karıştı bu seferde aynısı oldu dedim 🤣
hadi hayırlı olsun,Çekim verip geliyorum beyler başka sitede devam edecez
DewamkeÇekim verip geliyorum beyler başka sitede devam edecez
sakin olmakta fayda var, gece gece olmaması lazım böyle şeylerin.Manyak mıdır nedir ya değişik değişik konuşuyor. Dağıtım yapıyoruz ekstradan dm yoluyla kaç kişiye gönderim yapıyoruz kalkmış bi tek kendi gönderim yapıyor sanki. Eyvallah dost.
Vaaay muroo yakışırrrSinan beni listeden çıkar sağ olsun bir tane dostum dm attı gerek kalmadı rol takibe
ahahahhaha@Kara4733 millet dm atmaya başladı😀
Sana mı dm atıyoruz reis. Ne kadae kazandık@Kara4733 millet dm atmaya başladı😀
Bı maca 90k basaxak sımdıhadi hayırlı olsun,
devamında burdayızz tam arkanda
Herkese lazım böyle dostlardanSinan beni listeden çıkar sağ olsun bir tane dostum dm attı gerek kalmadı rol takibe
Sinanım gene kitabını açıp orta mısradan konuya şiirini yazdınAktif roll acanlara baktim 12 kisi var olmuyordu siatem ilk takipleyenleri siraya almakti hep ayni kisiler forumda roll yapacwk diye bor sey yok