- 52,859
- 25,272
- 113
Sevenimiz var ya adam olan her yerde severlerVaaay muroo yakışırrr
Sevenimiz var ya adam olan her yerde severlerVaaay muroo yakışırrr
Reis görmüyor musun ettiği lafı benim yaptığım bişey yok az buçuk sen de tanıyorsun beni neyse tamamdır.sakin olmakta fayda var, gece gece olmaması lazım böyle şeylerin.
Evet @KashimaSana mı dm atıyoruz reis. Ne kadae kazandık
bir tık karıştırdım okurken ama olsunİyi okumuşsun yoksa sana okunacaktı az buçuk fark ettiysen 🤣🤣
liste buIlk 7 rolculer mumkun oldugunca en basindan olanlar ilk postaya girdi @Kara4733 bi posta daha becerebilirse bunlar haric yibe kalanlardan 7 kisi alinacak
@halil889* @dermany @Emnkaya3361 @Kemal34
@jakadal5252 @Arce75 @SnakeEyes
bizi seven hiç yok dmmizi ışıklandırsınSevenimiz var ya adam olan her yerde severler
Mumkun oldugunca ilk bastan takipleri siraya alip sirayi oyle olusturdumKardesım bir dk ayrılmadan şu ana kadar takıp edıp mesaj attm hakkım oldugunu dusunuyorum tesekkurler sevılıyorsun
Hiç bilmiyorum. Sahibi gelirse soylerSana mı dm atıyoruz reis. Ne kadae kazandık
3.1Sana mı dm atıyoruz reis. Ne kadae kazandık
Sende de Dm eksik olmuyor gizli zengin 🤣🤣🤣🤣Sinan beni listeden çıkar sağ olsun bir tane dostum dm attı gerek kalmadı rol takibe
Doğru olanMumkun oldugunca ilk bastan takipleri siraya alip sirayi oyle olusturdum
Ben de çok koktum testo taylanÖdüm bokuma karıştı bu seferde aynısı oldu dedim 🤣
AdamsınSevenimiz var ya adam olan her yerde severler
ben zaten sana yazdım, hiç hiç cevap vermemek gerek.Reis görmüyor musun ettiği lafı benim yaptığım bişey yok az buçuk sen de tanıyorsun beni neyse tamamdır.
TeşekkürlerMumkun oldugunca ilk bastan takipleri siraya alip sirayi oyle olusturdum
Bunlar şu an kazananlar mi. Yoksa rol bitiminde miIlk 7 rolculer mumkun oldugunca en basindan olanlar ilk postaya girdi @Kara4733 bi posta daha becerebilirse bunlar haric yibe kalanlardan 7 kisi alinacak
@halil889* @dermany @Emnkaya3361 @Kemal34
@jakadal5252 @Arce75 @SnakeEyes
Haklısın dostum eyvallah kralsın 🙋♂️ben zaten sana yazdım, hiç hiç cevap vermemek gerek.