- 865
- 1,773
- 93
Kaç kurtar kendini kankaBeyler kredi çekip kaçak Amerika düşünüyorum 😂.. ne diyorsunuz ?
Kaç kurtar kendini kankaBeyler kredi çekip kaçak Amerika düşünüyorum 😂.. ne diyorsunuz ?
Reis ağrılılar götürüyormuş ahahahGidemezsin çok zor
AhahahhahKaç kurtar kendini kanka
Maalesef site kaybeden adam istiyor alt yapı engelşetiyor ama kaybedince efendim şansız günündesinizBir çok betcoda şuan limitliyim sponsor olan limitli olmadığım sadece bu var onda da çekim verince olacaz sanırım 😅
Ah keşke gidebilse keşke bu saatten sonra gidenler geri gonderiliyor maalesefKaç kurtar kendini kanka
Umarım gelir de reis 91 de fazla gibiSen de derinsin kanka
Reis ya yollarsa borçlar nasıl öderiz o düşündürüyor :/Kaç kurtar kendini kanka
Dost her 2 adımda bir dağıtım olacak demi yoksa rol bitincemi sen normalde her adımda dağıtım yapıyorsunBir çok betcoda şuan limitliyim sponsor olan limitli olmadığım sadece bu var onda da çekim verince olacaz sanırım 😅
Hissediyom.kazanacaz gffBakıyorum keyfin yerinde kanka puahha
Sataram ha köyü@sinansrml63 profil resmine atıf yaptık be kardo kızartma hemen suratını 🤣🙋♂️
Öyle valla betplayda güzel sıkıntı yoktu 4 5 defa 200 k çekim verdim en fazla 500 bastırdılar maçlaraMaalesef site kaybeden adam istiyor alt yapı engelşetiyor ama kaybedince efendim şansız günündesiniz
Sakat iş mami oraya kadar varabilmen çok çok zor iş. Bir de kaçak yolla gitmek için 400 500 k civarı para vereceksin. Paranın çöp olma riski var. Ki bu çok büyük risk. Değmez o yüzden. Oraya varsan da kaçak olarak 3 4 sene rezillik çekeceksin. Oraya harcayacağın parayla yasal yollarla avrupaya git daha iyi.Beyler kredi çekip kaçak Amerika düşünüyorum 😂.. ne diyorsunuz ?
Abd diye seni zanzibara getirirler akıllı olReis ağrılılar götürüyormuş ahahah
Hemen limit anasını satim nefret ediyorum şu saçmalıktanÖyle valla betplayda güzel sıkıntı yoktu 4 5 defa 200 k çekim verdim en fazla 500 bastırdılar maçlara
Reis betcolar bayıyor artık .. every ve 1xbet altyapısı baya daha iyiÖyle valla betplayda güzel sıkıntı yoktu 4 5 defa 200 k çekim verdim en fazla 500 bastırdılar maçlara
Bu gelirse çekerim küsuratı dağıtırım rol yapsın bi kac kişi reklam yapsın reklamın iyisi kötüsü olmaz 😅Dost her 2 adımda bir dağıtım olacak demi yoksa rol bitincemi sen normalde her adımda dağıtım yapıyorsun
500tlyi 3737282 kere basıp kazanıp sikseydin yine siteyiÖyle valla betplayda güzel sıkıntı yoktu 4 5 defa 200 k çekim verdim en fazla 500 bastırdılar maçlara