- 43,424
- 7,839
- 113
Başladı
Uygula reis@Kara4733 bir totemim var benim şu an yüzde 85 tutuyor onu uygulayacam bu adimda.
Vbet neden degil @Kara4733Öyle valla betplayda güzel sıkıntı yoktu 4 5 defa 200 k çekim verdim en fazla 500 bastırdılar maçlara
Satırmisen ağamSataram ha köyü
adamBu gelirse çekerim küsuratı dağıtırım rol yapsın bi kac kişi reklam yapsın reklamın iyisi kötüsü olmaz 😅
Namın yürüsünBu gelirse çekerim küsuratı dağıtırım rol yapsın bi kac kişi reklam yapsın reklamın iyisi kötüsü olmaz 😅
Itiraz yoksa devam takibe@Kara4733 king rolll liste
@Kashima @ahmetc10 @halil889* @jakadal5252 @katyushacaylex @Arce75 @dermany @Emnkaya3361 @SnakeEyes @Lazistan08 @Kemal34 @Batugs09 @Pikaçuu @SüperMario @zeisy @ygt4343 @Muhammets10 @Erhan2121 @Muroo1988 @Samoaaa41 @fearjr1992
Ve ben 22 kisi var mi itiraz 30 kisiye kadar alabiliriz henuz açık liste
Umarım gelir dost temennimiz o yöndeUmarım gelir de reis 91 de fazla gibi
Bak bu olur işte skmdmddBu gelirse çekerim küsuratı dağıtırım rol yapsın bi kac kişi reklam yapsın reklamın iyisi kötüsü olmaz 😅
KralsınnnnBu gelirse çekerim küsuratı dağıtırım rol yapsın bi kac kişi reklam yapsın reklamın iyisi kötüsü olmaz 😅
Demek yine erken sıkıldın benden dost rol yap kaybol diyorsun burdan demek anladim puahhaBu gelirse çekerim küsuratı dağıtırım rol yapsın bi kac kişi reklam yapsın reklamın iyisi kötüsü olmaz 😅
Reis çekincem o zaten gidip geri yollanmak .. Avrupa da o kadar akraba var iş sahibi kimse yol göstermiyorSakat iş mami oraya kadar varabilmen çok çok zor iş. Bir de kaçak yolla gitmek için 400 500 k civarı para vereceksin. Paranın çöp olma riski var. Ki bu çok büyük risk. Değmez o yüzden. Oraya varsan da kaçak olarak 3 4 sene rezillik çekeceksin. Oraya harcayacağın parayla yasal yollarla avrupaya git daha iyi.
OlabilirSatırmisen ağam