- 23,642
- 22,034
- 113
Hay senin yalanına puhhaaPara nedir ya ben parayla gotumu temizlerim
Hay senin yalanına puhhaaPara nedir ya ben parayla gotumu temizlerim
Şu an yok diye temizletemiyom olsa temizlerdik 😁Hay senin yalanına puhhaa
Onu bunu birakta bankada kac milyonun var doğruyu sole de bizde bilelim artikŞu an yok diye temizletemiyom olsa temizlerdik 😁
50k borc var yftOnu bunu birakta bankada kac milyonun var doğruyu sole de bizde bilelim artik
Mesele basıp basmamak değil ki dostum, yoksa bende 20 dk da 200 k lik olduğumu bilirim. Ben elin kiri olayına katılmıyorum, inanılmaz zor kazanılıyor ve bu illete 20 dk da verince elin kiri diyip çıkamıyorum yani öylede olmamasi gerekiyor benceBen böyle diyorsam sende de dost benim senden fazlam yok seninde benden eksiğim yok ben basıyorsam sen de yapabilirsin benim babam zengin değil babadan kalan birşeyim de yok kendi bütçemle oynuyorum kredi kartı bile kullanmıyorum kendi işimi yapıp arada böyle heyecan olsun diye basıyoruz bir şeyler kazanıyoruz kaybediyoruz o ayrı tabi
Evet inandım simdi puhhaa50k borc var yft
Forumu örnek verdim sadece. Baska örnek vereyim. Git sehirde 8-10 tane evi olan adam sana kirayı en üst fiyattan yiteliyor kuruş indirim yapmıyor. . Garibanın birine git durumum yok de valla billahi indirim bile yapar. Zengin benim bir evindende az kira gelsin demez. Zaten zenginler paylasmadigi için zengin kardeşim.Dostum paylaşmak görecelidir sen niye sadece forumu göz önünde tutuyorsun dağıtım yapmakla ne alakasi var adam belki dışarda ulaşım sağlıyor azcık mantıklı ol yav