Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kara4733 | Kasa 100k Hedef 2.5 Milyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,593
22,003
113
Kabul dağıtabilir lafım yok ama paradir elin kiri söylemi 50 yıl önce kaldı. Artık içinde para olmayan el kirlidir, parasız oldun mu o elini bile sıkmak istemiyorlar.
Doğru bunu zaten bu halede toplum getirdi para bir araçtır ama parayi amaç haline getirdik olmazsa olmaz dedik ve günümüz sartlarinda paraya da hayır diyecek bir Allah in kulunu da görmedim göremem de

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,987
4,562
113
Senin yazdığın konuyla alakası yok ki zengin adam gösteriş yapar demişsin ne alaka ben onu anlamadim
Zengin adamın dağıtım yaptığını gördün mü sen forumda. Adam forumda win max paylaşıyor vurgun yapıyor gösteriş diye atıyor. Burada 3-5 kazanan yarısını dagitiyor. O kadar aktiftir forumda gormuyormusun

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,502
3,044
113
Zengin adamın dağıtım yaptığını gördün mü sen forumda. Adam forumda win max paylaşıyor vurgun yapıyor gösteriş diye atıyor. Burada 3-5 kazanan yarısını dagitiyor. O kadar aktiftir forumda gormuyormusun
Dostum paylaşmak görecelidir sen niye sadece forumu göz önünde tutuyorsun dağıtım yapmakla ne alakasi var adam belki dışarda ulaşım sağlıyor azcık mantıklı ol yav

Kara4733

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
865
1,773
93
Valla hiç de öyle olmuyor dost. Madem elin kiridir o kirden banada ver biraz desem oralı olmazsin. Geçelim paradır elin kiri işini
Ben böyle diyorsam sende de dost benim senden fazlam yok seninde benden eksiğim yok ben basıyorsam sen de yapabilirsin benim babam zengin değil babadan kalan birşeyim de yok kendi bütçemle oynuyorum kredi kartı bile kullanmıyorum kendi işimi yapıp arada böyle heyecan olsun diye basıyoruz bir şeyler kazanıyoruz kaybediyoruz o ayrı tabi

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,339
4,954
113
Ben böyle diyorsam sende de dost benim senden fazlam yok seninde benden eksiğim yok ben basıyorsam sen de yapabilirsin benim babam zengin değil babadan kalan birşeyim de yok kendi bütçemle oynuyorum kredi kartı bile kullanmıyorum kendi işimi yapıp arada böyle heyecan olsun diye basıyoruz bir şeyler kazanıyoruz kaybediyoruz o ayrı tabi
Kazanınca pervane kaybedince nerden geliyor bu değirmenin suyu olur. Bol şansın olsun. Zaten yüksek basiyosun illaki vurucaksin milyonu

mytical91

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,196
2,728
113
Burada uçan uçağı düşürürler gözle bu kasayla tek takıl yaparsan dağıt dağıtma yada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...