- 12,767
- 6,059
- 113
@fearjr1992 de galıba senın ödül tam blmytum amaBizim odul neden pic olmus
@fearjr1992 de galıba senın ödül tam blmytum amaBizim odul neden pic olmus
Kırmızı görmüş ya kankamŞuraya bak deplasman atacak gibi orana bak
Tümbet meritkingLimiti yüksek basılan bildiğiniz güvenilir önerilir site varsa alayım beyler
Aha çık şimdi için işindenBizim odul neden pic olmus
Bilmiyorum da bir gol daha var ya o maçtaKırmızı görmüş ya kankam
Seni bekliyorum rol için ne oynarsan ona girecem 😂😂Herkes kendi vicdanından sorulur dedik ya reis bidaha atmayiz onlara sabah ayik kafa ile Sinan takip etsin
sen az değilsinSeni bekliyorum rol için ne oynarsan ona girecem 😂😂
Kanka 2 kişiye ulaşılamadı kalan bakiyeyle roll yapıldı roll de kaybetti@sinansrml63 odul nerde
Senin odul fejarda git alBizim odul neden pic olmus
Kim dağıtımı yapti haberin varmiKanka 2 kişiye ulaşılamadı kalan bakiyeyle roll yapıldı roll de kaybetti
Kemdi kafasina gore roll mu yapti fejarKanka 2 kişiye ulaşılamadı kalan bakiyeyle roll yapıldı roll de kaybetti
Benim iban var zaten onda neden atmamış kiSenin odul fejarda git al
Zaten Büyük ihtimal geri cezaevine gideceğim ya pis veriyorumYa muroo reis sen yarin amateme kesin uğra 🤣🤣
@fearjr1992 yaptı ama roll yapılmasını kara onayladıKim dağıtımı yapti haberin varmi
@Erhan2121 git yapış hepiniz laf attiniz gidin simdi birbirinizi yiyinSakla ha yeme paralarini 😁
Fearjr kırmızıya bastı gitti. Rolling açtı boston tek sayıdan lose@sinansrml63 odul nerde
Dagitimi yapan kiside benim iban vardi enteresan@fearjr1992 yaptı ama roll yapılmasını kara onayladı