Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Kara4733 / Hayırlı İşler

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
5.00

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,178
3,589
113
dişin ne durumda dost
Kanka ben bunun anasını avradını bilmem ne yapayim aynı işin kötü yanı iltihap toplamış aynı yerin üst tarafida şişti ağrıyor uyuyamiyorum bir ton dert sıkıntı var zaten bu çıktı birde iyi değilim psikolojimi bozdu vallahi başımı yastığa koyamıyorum zaten fatura kapalı eve de giremiyorum girsem uyuyamıyorum yan evin WiFi ye bağlanmışım kapıda oturuyorum vallahi sağı solu izliyorum

Kara4733

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
865
1,773
93
Kanka ben bunun anasını avradını bilmem ne yapayim aynı dişin kötü yanı iltihap toplamış aynı yerin üst tarafida şişti ağrıyor uyuyamiyorum bir ton dert sıkıntı var zaten bu çıktı birde iyi değilim psikolojimi bozdu vallahi başımı yastığa koyamıyorum zaten fatura kapalı eve de giremiyorum girsem uyuyamıyorum yan evin WiFi ye bağlanmışım kapıda oturuyorum vallahi sağı solu izliyorum
Kanka ben bunun anasını avradını bilmem ne yapayim aynı işin kötü yanı iltihap toplamış aynı yerin üst tarafida şişti ağrıyor uyuyamiyorum bir ton dert sıkıntı var zaten bu çıktı birde iyi değilim psikolojimi bozdu vallahi başımı yastığa koyamıyorum zaten fatura kapalı eve de giremiyorum girsem uyuyamıyorum yan evin WiFi ye bağlanmışım kapıda oturuyorum vallahi sağı solu izliyorum
Yazsana bana kanka