- 2,955
- 1,500
- 113
Kesene bereket dost darısı başımıza umarım diğer adımda tüm şansım senin olurEvet beyler ödül gönderildi daha kupon gelmeden 😀 bol şanslarınız olsun top benden çıktı
Kesene bereket dost darısı başımıza umarım diğer adımda tüm şansım senin olurEvet beyler ödül gönderildi daha kupon gelmeden 😀 bol şanslarınız olsun top benden çıktı
Eyvallah dostEvet beyler ödül gönderildi daha kupon gelmeden 😀 bol şanslarınız olsun top benden çıktı
Kesene beteketEvet beyler ödül gönderildi daha kupon gelmeden 😀 bol şanslarınız olsun top benden çıktı
Kesneen bereket dost tebriklerEvet beyler ödül gönderildi daha kupon gelmeden 😀 bol şanslarınız olsun top benden çıktı
Daha çok kazanırsın inşallah kardeşim.kesene bereket tekrarEvet beyler ödül gönderildi daha kupon gelmeden 😀 bol şanslarınız olsun top benden çıktı
Vay metin abim yaş 45Burda olan bırını ekle bence uyumamıs takıp edenlerden
Benım gozler korde senın kafa berde murooo adam yok derken takıpte yokMetin senin gözler de kör olmuş Erhan 21 21 var ya orada
Kesene bereket reisEvet beyler ödül gönderildi daha kupon gelmeden 😀 bol şanslarınız olsun top benden çıktı
Kesene bereket kardo 👏👏Evet beyler ödül gönderildi daha kupon gelmeden 😀 bol şanslarınız olsun top benden çıktı
@fearjr1992 unutma 17 kisiniz diger adim icin hazorlayacam yeter degismesin@Kara4733 king rolll liste
@fearjr1992 senle birlikte 17 kisi
@ahmetc10 @Lazistan08 @Pikaçuu @SüperMario @zeisy @ygt4343 @Muhammets10 @Erhan2121 @wasil @Burakyesil7 @Golcümetin @Marley15 @fatihgs1905 @Calypso13 @Metings1905
@qguzh4nn0
Diger adim olacak sakin olun
Yeni kupona bak kralEvet beyler ödül gönderildi daha kupon gelmeden 😀 bol şanslarınız olsun top benden çıktı
kesene bereket kralEvet beyler ödül gönderildi daha kupon gelmeden 😀 bol şanslarınız olsun top benden çıktı
HaahhhahahahaBenım gozler korde senın kafa berde murooo adam yok derken takıpte yok
Oğuzhan ne alaka la adam benden sonra katıldı role@fearjr1992 unutma 17 kisiniz diger adim icin hazorlayacam yeter degismesin
Reis aynı kişileri ekleme ha dikkat et 😀@fearjr1992 unutma 17 kisiniz diger adim icin hazorlayacam yeter degismesin
@fearjr1992 unutma 17 kisiniz diger adim icin hazorlayacam yeter degismesin
Coktan varOğuzhan ne alaka la adam benden sonra katıldı role![]()