- 12,760
- 6,056
- 113
Sinanın adaleti şaşmazReis bak güveniyoruz takip etmiyoruz lütfen hak geçmesin burda 2 keyif yapıyoruz
Sinanın adaleti şaşmazReis bak güveniyoruz takip etmiyoruz lütfen hak geçmesin burda 2 keyif yapıyoruz
Beyler siz alın benim için sorun yok bu kadar kasmayınBak bu doğru 😂sinonun kafa gitti artık😂benide almadı azonce.benden sonra takipte bile olmayan adamları aldı😂
Est dost seninle alakası yok bas tacisinFerho seni yazsın babos o kdr önemli degil
Yaz beni sinanimŞimdi buraya eklenmek isteyenler takip etsin alintilasin takip edecem yeni adimi desin
Reis konu senle alakalı deil yanlış anlama😂sinonun uykusu geldi ona demek istedim ben😂Beyler siz alın benim için sorun yok bu kadar kasmayın
Buradayım kankaŞimdi buraya eklenmek isteyenler takip etsin alintilasin takip edecem yeni adimi desin
@FURY MAN @BJKrussz @gonghu1 @Batugs09 @katyushacaylexŞimdi buraya eklenmek isteyenler takip etsin alintilasin takip edecem yeni adimi desin
sinan beni başa yazmazsan kelleni uçururum canım kardeşimŞimdi buraya eklenmek isteyenler takip etsin alintilasin takip edecem yeni adimi desin