IyyyyyyyPana 60a kadar son bir basar attı attı ki inş atacak yoksa yandık
IyyyyyyyPana 60a kadar son bir basar attı attı ki inş atacak yoksa yandık
Izlenımın ne yuzde kac tutarMalmööö Won
Kaldık panaya
Geç kalma bakk,,çıkar biri yoklama yaparr,,yok sayılırsınn))))15 dk ara gelırım 2.yarıya
Raht ol 😂Geç kalma bakk,,çıkar biri yoklama yaparr,,yok sayılırsınn))))
Tmm,,Raht ol 😂
6 7 kişiyiz gördğüm kadar ama yeterki pana alsın brListe en son iş arkadaşlar şu kupon gelsinde yaparız![]()
İrfanı Portekizli yapabilir miyiz dost ne dersinİrfan yine attı helal 3 maçtır atıyor
Piyasa listeci dolu bakk,,pana çakar arka arkaya 2 tane bak görürsün düşer illaki birileri o vardı bu yoktu muhabbetine,,Lafım bu meclisten dışarı,,,Raht ol 😂
Yüzde 80Izlenımın ne yuzde kac tutar
Bol şansGelirse seviniriz sevindiririz
Kardeşim bozma 50 k ve üzeri veriyorsa bozdur benceTutar 108k beyler miktar önemli değil bende para babası değilim milyon olması için 200k basmam gerekir ona kalp mı dayanır amk
aynen fazla kişi değiliz zaten6 7 kişiyiz gördğüm kadar ama yeterki pana alsın br
Sen yapsan keşke,,yeni yenii türemesinde,,,Liste en son iş arkadaşlar şu kupon gelsinde yaparız![]()
Shooter dm atmış ben yaparım demişListe en son iş arkadaşlar şu kupon gelsinde yaparız![]()
hallederiz kupon gelsin heleSen yapsan keşke,,yeni yenii türemesinde,,,
Oyyyyyyyy,,atın beni denizlereeeShooter dm atmış ben yaparım demiş
Neden böyle insanlar hiç anlamış değilim eminim 6k dan hiçbir şey kalmamıştırShooter dm atmış ben yaparım demiş
onun mk milletin emeğini çalmş gitmiş p... kurusu bir tane daha var @Saulalvarez bu da alıp kaçtıShooter dm atmış ben yaparım demiş