- 36,930
- 37,101
- 113
Geçen sene şov yapan adamı bu sene hiç oynatmadı kamiller. Önümüzdeki sezon monteler umarım ilk 11e adam daha ne yapsın akİrfanı Portekizli yapabilir miyiz dost ne dersin
Portekizli olsa şu an pariste filan oynuyordu
Geçen sene şov yapan adamı bu sene hiç oynatmadı kamiller. Önümüzdeki sezon monteler umarım ilk 11e adam daha ne yapsın akİrfanı Portekizli yapabilir miyiz dost ne dersin
Bencede,,hatta bi 6k da üstüne vermiştirNeden böyle insanlar hiç anlamış değilim eminim 6k dan hiçbir şey kalmamıştır
Demeeeeonun mk milletin emeğini çalmş gitmiş p... kurusu bir tane daha var @Saulalvarez bu da alıp kaçtı
Yıne atar yedege mou guven vermıyo hıcGeçen sene şov yapan adamı bu sene hiç oynatmadı kamiller. Önümüzdeki sezon monteler umarım ilk 11e adam daha ne yapsın ak
Portekizli olsa şu an pariste filan oynuyordu
Ulan karakter yoksunu aç açıkta kaldın sanki gidip kumara vereceksin..Demeeee
Süpppeeerrr olurr diyorumm,,Pana 55 e kadar yazcak his geldi beyler ne diyosunuz
Şu elektiriğini fullede dost 60a kadar atamazsak panaya boşalt hepsiniYıne atar yedege mou guven vermıyo hıc
Adres belli dimi ama dost,,Ulan karakter yoksunu aç açıkta kaldın sanki gidip kumara vereceksin..
Son zamlardan haberın yok heralŞu elektiriğini fullede dost 60a kadar atamazsak panaya boşalt hepsini
Valla heryerden gol geldi geliyorr pana oyalıyor bizi yaaaŞu elektiriğini fullede dost 60a kadar atamazsak panaya boşalt hepsini
Valla bilmiyorum dost.. geçen de biri bana yazmış hesabını satın alayım diye. Milleti tokatlayacak eski üyeyiz diye direk şikayet engel dikkat etmek lazımAdres belli dimi ama dost,,
IhhhhhhhhhBaşlıyo
AynennValla bilmiyorum dost.. geçen de biri bana yazmış hesabını satın alayım diye. Milleti tokatlayacak eski üyeyiz diye direk şikayet engel dikkat etmek lazım
De haydiiiiBaslıyoruzzz
Umarımmmmm60 a kadar gol beklyorum panaa