- 39,369
- 38,179
- 113
Doğrudur yaparım ara sıra sevmediğim insanalraBi ara sende ödül kaynatmistin diye hatırlıyorum😀
Doğrudur yaparım ara sıra sevmediğim insanalraBi ara sende ödül kaynatmistin diye hatırlıyorum😀
O zaman ben seni sevmiyorum rol takip etme dersin o kişi yada kişilerde takip etmezDoğrudur yaparım ara sıra sevmediğim insanalra
Dost bizim roller derbi maçı gibi boş koltuk kalmıyor ki mesajları ve kişileri takip etmek çok zor ancak çekilişte fark edebiliyoruz kimlerin olduğunu da ben espiri yapmıştım bu arada o kadar ödül veriyoruz ki kim ne zaman hangisi inan hatırlamam bile sen öyle yazınca Latife olsun diye karşılık verdimO zaman ben seni sevmiyorum rol takip etme dersin o kişi yada kişilerde takip etmez
Sen fark etmişsin ki yazdın ben farkında değilim inan ilk kez biri bana böyle bir şey söyledi genelde kim görse teşekkür eder forumda paramızı yemeyen asma yoktur herhalde öyle tahmin ediyorumO zaman ben seni sevmiyorum rol takip etme dersin o kişi yada kişilerde takip etmez
Kansiz atmadımi hala sana rol bakiyesi dostSen fark etmişsin ki yazdın ben farkında değilim inan ilk kez biri bana böyle bir şey söyledi genelde kim görse teşekkür eder forumda paramızı yemeyen asma yoktur herhalde öyle tahmin ediyorum
Yok atmadı dost mülayim attı şimdi açıyorumKansiz atmadımi hala sana rol bakiyesi dost
@KANSIZ Beşiktaşa da rol yaptiracaktin dost vazmigectinYok atmadı dost mülayim attı şimdi açıyorum
La dur atacak olsa şimdiye çoktan atmıştı@KANSIZ Beşiktaşa da rol yaptiracaktin dost vazmigectin
Atacam dedi atması lazım dost erkek adamın azından söz bi kere çıkarLa dur atacak olsa şimdiye çoktan atmıştı
Benim senden ödül aldığım bir rolde bir kaç kişi sitem ediyordu haklı olarak öyle aklımda kalmışSen fark etmişsin ki yazdın ben farkında değilim inan ilk kez biri bana böyle bir şey söyledi genelde kim görse teşekkür eder forumda paramızı yemeyen asma yoktur herhalde öyle tahmin ediyorum
100k parasi yandi 3 maca onu sindirmeye gitmistirAtacam dedi atması lazım dost erkek adamın azından söz bi kere çıkar
Sen güzel bir dosta benziyorsunEn yakınım olan sağ ve sol kolum 30 binimizi alıp kaçmadı mı metinim😂
Ben yemedimSen fark etmişsin ki yazdın ben farkında değilim inan ilk kez biri bana böyle bir şey söyledi genelde kim görse teşekkür eder forumda paramızı yemeyen asma yoktur herhalde öyle tahmin ediyorum
Kim tarafından bakıldığına bağlı artık 😂😂Sen güzel bir dosta benziyorsun
atam profılımı robot resım yapayım mı halilhandroKim tarafından bakıldığına bağlı artık 😂😂
En yakınlarını iyi seçememissin demek kiKim tarafından bakıldığına bağlı artık 😂😂
Sen önce verdiğin sözleri tut.Bizi. Ödül işi yalan mı oldu yaaraya kaynadı
@Beşiktaş a bunu söyle önce 2 defa verdiği sözü tutmadı. Şimd benzer durumda siz varsınız ve demediğinizi bırakmadınız. Kaç mesaj attınız konuyla alakalı 😂😂Atacam dedi atması lazım dost erkek adamın azından söz bi kere çıkar
Söz verdiği halde bana sözünü tutmadı @Beşiktaş . Milleti anlıyorum sitem hakkında.Benim senden ödül aldığım bir rolde bir kaç kişi sitem ediyordu haklı olarak öyle aklımda kalmış