- 34,460
- 12,635
- 113
Yani gerek yokMillet ne diye acele ediyor
Yani gerek yokMillet ne diye acele ediyor
Yaz bana yaz
Az once burdaydi dost o yuzden dedim rol sirasi giderse bu forumda belki adama bir daha sira gelmezNe fark eder Erhan gelince atar kendisine büyük ihtimal bugün izinli uyuyordur
Whiskas jdksks- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
yok bana kimse destek olmaz sinyal felan faydasi olmuyor hepde rolll aciyorum kendi capımda durüst oldugumu dusunuyorum ama nedense destek bulamiyorum herhalde konu siyasi@Proletarya sen kazandın mı dün
He tamam ben görmedim bugünAz once burdaydi dost o yuzden dedim rol sirasi giderse bu forumda belki adama bir daha sira gelmez
Ne haddimize dost puahhaDostlar sakin olun tartışmayın gerek yok
Bol şanslar dost2 kişi aklımda roll acicak
Gardasim herkesin konusuna geliyor gevşek gevşek gülüyor derdi sıkıntısı ne çözemedim çözülür elbet amaDostlar sakin olun tartışmayın gerek yok
@Beşiktaş Sana 500 falan attı la dünyok bana kimse destek olmaz sinyal felan faydasi olmuyor hepde rolll aciyorum kendi capımda durst oldugumu dusunuyorum ama nedense destek bulamiyorum herhalde konu siyasi![]()
Sana demedim la puhaha zabıtalar gelir boşa ban yemesinler diye dedimNe haddimize dost puahha
Gerginlik had safhada kanka o tenis masasini Rus teniscinin kafasında kırmak istiyorumDostlar sakin olun tartışmayın gerek yok
Puhaha kafalar aynıDövüşmen guzum yemeyin biribirinizi
Kemal ndmsDövüşmen guzum yemeyin biribirinizi
Olsun dost bi kaç kişinin kellesi gitsin yapacak birsey yok puahahSana demedim la puhaha zabıtalar gelir boşa ban yemesinler diye dedim
Dövüşmen guzum
Gerginlik had safhada kanka o tenis masasini Rus teniscinin kafasında kırmak istiyorum
Hakketti dostGerginlik had safhada kanka o tenis masasini Rus teniscinin kafasında kırmak istiyorum