- 8,855
- 3,962
- 113
Karanin sözü senettirfarketmez biz paraya tamah etmiyoruz çok şükür herkesin hakkı saklı kalır süresi dolana kadar![]()
Karanin sözü senettirfarketmez biz paraya tamah etmiyoruz çok şükür herkesin hakkı saklı kalır süresi dolana kadar![]()
Laf atıyori amk durduk yere gereksiz bak işineUlan beynamaz takibe bile gelmedim bol sans diledim
İşte budurfarketmez biz paraya tamah etmiyoruz çok şükür herkesin hakkı saklı kalır süresi dolana kadar![]()
Kanka dur hele ya derdini sıkıntısını anlayalım dengesiz dengesiz hareketler yapıyor ulaşsın bana varsa bir derdiSende tamerde sakin olun beyler
Erhanim da erhanim 😂😂
Ne fark eder Erhan gelince atar kendisine büyük ihtimal bugün izinli uyuyordur
Tamer sakin dedim kardoKanka dur hele ya derdini sıkıntısını anlayalım dengesiz dengesiz hareketler yapıyor ulaşsın bana varsa bir derdi
Bol şans kardoevet ödül geldi arkadaşlar siteye yükleyip yeni konu açıcam
Bol sansevet ödül geldi arkadaşlar siteye yükleyip yeni konu açıcam
Ulan olum bak insanı çileden çıkarma kendin gelip millete salça oluyorsun gereksizLaf atıyori amk durduk yere gereksiz bak işine
Hadi bol şans sanadaevet ödül geldi arkadaşlar siteye yükleyip yeni konu açıcam
Millet ne diye acele ediyorNe fark eder Erhan gelince atar kendisine büyük ihtimal bugün izinli uyuyordur
Dm atUlan olum bak insanı çileden çıkarma kendin gelip millete salça oluyorsun gereksiz
Bol şanslar dost bekliyoruz🙏🙏evet ödül geldi arkadaşlar siteye yükleyip yeni konu açıcam