- 28,565
- 17,615
- 113
Yuh nasıl olmadı lan o maç üst vay aqAynen ust olmadı o mac avradını yokladıklarım
Yuh nasıl olmadı lan o maç üst vay aqAynen ust olmadı o mac avradını yokladıklarım
abim saygıdan diyorum 15 yaşında çalışmaya başladım böyle gördüm esnaflıktanAbım abım abım yeter la baydın
2. Yarı penaltı kactı bıdeYuh nasıl olmadı lan o maç üst vay aq
Bende 28 sene sarıyerdeydim istinyede. Son 5-6 senedir eyüpteyizBende doğma büyüme İstanbul'dayım dost Üsküdar Kadıköy cevresi
Sarıyer ufakken akraba ziyaretine gitmiştikBende 28 sene sarıyerdeydim istinyede. Son 5-6 senedir eyüpteyiz
Kardes cok iticisi su msjlar gecen biri seni durrttu hala ayni dvm ediyosun.neyse laf soylemek istemiyorumilk ben yazmışım da koğuşta işim vardı helal olsun abim bol kazançların olsun hayırlı geceler
pardon abim rahatsız ettiysem özür diliyorumKardes cok iticisi su msjlar gecen biri seni durrttu hala ayni dvm ediyosun.neyse laf soylemek istemiyorum
Abım kelımesını sana yasaklıyorumpardon abim rahatsız ettiysem özür diliyorum
tamam abiAbım kelımesını sana yasaklıyorum
Benim icin sikinti yok ama sen kaybediyorsun benden demesipardon abim rahatsız ettiysem özür diliyorum
TebrikBj de yandan parayı vurduk sonunda
pardon abi tekrar özür diliyorum çekidüzen veririm anladımBenim icin sikinti yok ama sen kaybediyorsun benden demesi
Çekiliş parasını atmayi unuttmusjm adam tüm adminlerle mesaj atmış bana ajqq1😀😅😅😀😅🙂😅🙂pardon abi tekrar özür diliyorum çekidüzen veririm anladım
Sağlık olsun dost@Shellac bura lose dost