- 12,760
- 6,056
- 113
100 k yı adam 240 yaotı vay be güle gğle ye paranı acıma
Kasasına 102 500 vardı abi başlarkenLa bunu simdi 2.5 ilemi yaptin
360100 k yı adam 240 yaotı vay be güle gğle ye paranı acıma
Pardon reis yanlış gördüm helal olsun git tatile çık allah aşkına geri verme helal olsb
Yok be dost ne tatili gariban adamın tatille ne işin var ömür boyu çalış durPardon reis yanlış gördüm helal olsun git tatile çık allah aşkına geri verme helal olsb
100kmi o nasil bi yatirimmis hayatimda hic 100k param olmadi anaisni satim.neyse cok guzel pars devam etme derim almasin paraniYok 100k
Yatırım 45k dost100kmi o nasil bi yatirimmis hayatimda hic 100k param olmadi anaisni satim.neyse cok guzel pars devam etme derim almasin parani
Doğru diyon abi sen daha çok dolar kazaniyodun100kmi o nasil bi yatirimmis hayatimda hic 100k param olmadi anaisni satim.neyse cok guzel pars devam etme derim almasin parani
Reis mütavazi olma gariban görmemişin aen neyse yanliş anlaşılırım şimdi kazandın diye yol yapıyor derler helal olsun tekrarYok be dost ne tatili gariban adamın tatille ne işin var ömür boyu çalış dur
Bu parayla tatil olipur be.30k param olsa coluk,cocugu koye goturcem.bu parayla cok guzel 1 hafta deniz tatili yapilirYok be dost ne tatili gariban adamın tatille ne işin var ömür boyu çalış dur
Bro geleni dagitiyordum harciyordum hic 100kya cikmadim max 70 oldu gelen hemen eriyor bndeDoğru diyon abi sen daha çok dolar kazaniyodun
Yurt dışında çalışıyorum dost mermer ocağı dağın basi 6 ayda bir izin yapıyorum mecburen çalışmaya devamBu parayla tatil olipur be.30k param olsa coluk,cocugu koye goturcem.bu parayla cok guzel 1 hafta deniz tatili yapilir
Sende benim gibisin ama inan ben hiç bu zamana kadar istemedim yüksek para kazanmak hep sıkıntı yaşadı cevremdekiler yüksek kazanınca akıllı davranmak lazım yoksa bi sinirle kötüye gidebiliyorBro geleni dagitiyordum harciyordum hic 100kya cikmadim max 70 oldu gelen hemen eriyor bnde
Ahada meslektas cikdik la.mermer isini genelde kastamonu bartin sinoplular yapiyor nerelisinYurt dışında çalışıyorum dost mermer ocağı dağın basi 6 ayda bir izin yapıyorum mecburen çalışmaya devam
Sivas ben mermer le çok uğraşmıyorum ama Beko kullanıyorumAhada meslektas cikdik la.mermer isini genelde kastamonu bartin sinoplular yapiyor nerelisin
Adama niye kansız diyon laHedef tamammı @KANSIZ
Ödül parası gönderildi dost birazdan gelir arkadasHedef tamammı @KANSIZ
Hella la bız 2 k yı 3 k yapamıyoz
Kurpiyer suriyeliye benziyor dostDoğru diyon abi sen daha çok dolar kazaniyodun