- 12,760
- 6,056
- 113
Niki o kanka ne dye mmAdama niye kansız diyon la
Niki o kanka ne dye mmAdama niye kansız diyon la
Kardeşim senin dm kapalı çıkar mısın konudanHella la bız 2 k yı 3 k yapamıyoz
Gene burda buAdama niye kansız diyon la
sen napıyosun kralll ahahahahhahaa
Hhe haberim yoktu geç kaldık etkınlıge sanırım valla usta benden sana arkadas tavsıyesı lurban olim bu kahpr sıtelere geri verne ye paranj be üzülürümÖdül parası gönderildi dost birazdan gelir arkadas
Vay hemşo bizde sivaslıyız akıncılarSivas ben mermer le çok uğraşmıyorum ama Beko kullanıyorum
Sohbet muhabbet farklı bir amacımız yok kardesimGene burda bu
Dun kupon attık tutmus gıbı dm atıyolar para ıcın bıktım amkKardeşim senin dm kapalı çıkar mısın konudan
Bende doğma büyüme İstanbul'dayım dost Üsküdar Kadıköy cevresiVay hemşo bizde sivaslıyız akıncılar
Ama 34 senedir istanbuldayız
Cekim geldimiki?Ödül parası gönderildi dost birazdan gelir arkadas
Bende sefakoy bıraderBende doğma büyüme İstanbul'dayım dost Üsküdar Kadıköy cevresi
kral sen rol için yolladığın para normalde çok fazlaBende doğma büyüme İstanbul'dayım dost Üsküdar Kadıköy cevresi
Selamsızdasın demek🤣Bende doğma büyüme İstanbul'dayım dost Üsküdar Kadıköy cevresi
Bnde maltepeBende doğma büyüme İstanbul'dayım dost Üsküdar Kadıköy cevresi
Yattı mı ki senin geceki kuponDun kupon attık tutmus gıbı dm atıyolar para ıcın bıktım amk
Yakınmış bayaBnde maltepe
ilk ben yazmışım da koğuşta işim vardı helal olsun abim bol kazançların olsun hayırlı geceler
Aynen ust olmadı o mac avradını yokladıklarımYattı mı ki senin geceki kupon
At bi ss metin bakalım kimler varDun kupon attık tutmus gıbı dm atıyolar para ıcın bıktım amk
Abım abım abım yeter la baydınilk ben yazmışım da koğuşta işim vardı helal olsun abim bol kazançların olsun hayırlı geceler