- 4,758
- 3,593
- 113
Kanka İstanbul'un neresindesin senBulgur pılavı yapıyom yaşamam ıcın yemem lazım puahah
Kanka İstanbul'un neresindesin senBulgur pılavı yapıyom yaşamam ıcın yemem lazım puahah
SefaköyKanka İstanbul'un neresindesin sen
Domates biber soğanlı hafif cıvık bir meyhane pilavı uffff canım çekti 😅😅😅Bulgur pılavı yapıyom yaşamam ıcın yemem lazım puahah
Afiyet ola dost arpaşehriyeli pilavda güzeldir arada değişiklik yapBulgur pılavı yapıyom yaşamam ıcın yemem lazım puahah
Domates dedin de aklıma şey geldi zuahahsjsn 🤣😂😂 anlayan anladıDomates biber soğanlı hafif cıvık bir meyhane pilavı uffff canım çekti 😅😅😅
Afiyet olsun knkBulgur pılavı yapıyom yaşamam ıcın yemem lazım puahah
Yapıyorsun bu sporu şirin babaDomates dedin de aklıma şey geldi zuahahsjsn 🤣😂😂 anlayan anladı
Ödülüm gelemdiDomates biber soğanlı hafif cıvık bir meyhane pilavı uffff canım çekti 😅😅😅
Ndndnd 🤣🤣 sende kankaYapıyorsun bu sporu şirin baba![]()
Evde tek olan sey sıvı yag bulgur salca ole yapıyom oyhahaDomates biber soğanlı hafif cıvık bir meyhane pilavı uffff canım çekti 😅😅😅
Eyw dostNdndnd 🤣🤣 sende kanka
Birazcık suyunu fazla koy ama cıvıkımsı olsun 😉Evde tek olan sey sıvı yag bulgur salca ole yapıyom oyhaha
Hızır ıste yetıstı mahalleden arkadas cay suyu koy dedı bsey ıstıyormsub dedı cıgkofte dedım puhahaBirazcık suyunu fazla koy ama cıvıkımsı olsun 😉
Afiyet olsun kardeşim yanında ayran 🤣Hızır ıste yetıstı mahalleden arkadas cay suyu koy dedı bsey ıstıyormsub dedı cıgkofte dedım puhaha
Arada eve 2 kilo 🍅 🌶 alHızır ıste yetıstı mahalleden arkadas cay suyu koy dedı bsey ıstıyormsub dedı cıgkofte dedım puhaha
Alıyorum la curuyor evde ondan azar azar alıyorumArada eve 2 kilo 🍅 🌶 al
Soğan. 2 kiloArada eve 2 kilo 🍅 🌶 al
Ataşehir'e yakinsaniz shearetion otelde sözümüz geçer ayarlarız bir brifing salonu ücretsizBir gün İstanbul'da grup yapalım topluca 😉 grup diyince yanlış anlaşılmasın plsss normal grup olarak buluşalım manasında 😅😅😅