- 4,423
- 3,481
- 113
Aynen dostum 😅😅Senın ılk dagıtımının lıstesını ben yapmıstım la hatırlıyorum
Aynen dostum 😅😅Senın ılk dagıtımının lıstesını ben yapmıstım la hatırlıyorum
İnşallah hepsini öder dostBeklemede ye aldılar 14k bin hepsini ödeseler ne güzel olur ya
Poker mıydı sankı?Aynen dostum 😅😅
5 dk ya hesabındaBeklemede ye aldılar 14k bin hepsini ödeseler ne güzel olur ya
o zaman ödeyebilirBeklemede ye aldılar 14k bin hepsini ödeseler ne güzel olur ya
Hadi inşallahBeklemede ye aldılar 14k bin hepsini ödeseler ne güzel olur ya
Aynen Artemisbet en son dayanamadım bebeye oyna dedim restlestik 2 . Ci oldumPoker mıydı sankı?
Aynen vurusmustun sıkılıpAynen Artemisbet en son dayanamadım bebeye oyna dedim restlestik 2 . Ci oldum
Ödücek zaten kanka ödemeseydi direk iptal edip bakiye düzeltme yapıcaktı 5 dk hesabın da merak etmesino zaman ödeyebilir
Bıtmıs zatenŞarj bitmeden gelmeli dışardayım bide aq
Valla baya orda oynadım hiç öyle bisey yapmadılar bu betcolar full kansız elbet bi yerden çıkıyor bir şeylerKansız sitenin teki beni no bonus yaptı. Sonra sırf yatırım için karı beni aradı neden yatırımı kestiniz dedi. No bonus yaptınız dedim. Yok efendim no bonus değilsiniz dedi, girdim baktım no bonusum hala, karıya söyledim bonusu açtılar. Yatırım yaptım bu sefer limiti 10 TL ye dusurmuşler. Diyorum frebet 2500 limit 10 TL nasıl kullanayım ben frebeti anlamıyorlar. İptal et diyorum frebet istemiyorum yok edemiyoruz diyorlar çıldırdım, girdim kurpiyere bırakıp çıktım
Bitmiş knk be😔Şarj bitmeden gelmeli dışardayım bide aq
Kapanır telefonBitmiş knk be😔
Akşam 7 8 den Gece 2 ye kadar bunalmıştim sabretseydim 1 ci olurdumAynen vurusmustun sıkılıp
Aynn knk povernank lazimKapanır telefon
Bulgur pılavı yapıyom yaşamam ıcın yemem lazım puahahAkşam 7 8 den Gece 2 ye kadar bunalmıştim sabretseydim 1 ci olurdum