Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KANSIZ | Kasa 1k Hedef ~~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,525
3,088
113
Kumar forumunda her günümu harcıycak kadar hayattan düşmedim demek istiyorum if u can t understand i can continue from english if u wanna? ingilizce de devam edebilirim istersen?
Dostum istersen arapça da devam ederiz yani anlamiyorum kumarbaziz olum biz amk

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,536
9,416
113
PANKY PİŞİRDİ

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,382
3,467
113
Bende onu anlatmaya çalışıyorum işte bu forumda herkese dağıtım yapılmaz sonunda anlatabildim.
Benim derdim para falan değil dost ben burada dönen olayları bir nebze olsun aydınlatmak istedim ama , olay şu adamlar sürekli rolling açıyor diye geçiştiriliyor , Aslı bu değil adamlar kendi aralarında rolling açıyorlar dışarıdan bir kişiye bir kuruş kazandırmıyorlar ama hiç tanımadıkları insanlarada Dm atıp bir rolling açalım ya demeyi biliyorlar neyse dediğim gibi herkes zamanla görecek iyi forumlar dostum görüşmek üzere ☺🙏👊
Buna katıldığım noktalar da var katılmadığım da bir insanın 500 tl si bir roll parası kadar da olabilir bir sigara parası da rollümde kazandıysam adil ödül dağıtmak isterim o parayla kim ne yaparsa yapsın işine yarar bir şekilde sigarasını mı alıyo kumara mı dönüyor roll mü açıyo bizim bunları umursamamız lazım ama bize tekrar dönsün düşüncesiyle "İşe yarar" arkadaşlarına atmayı düşünüyor rollcü çetesi demek istediğimiz bu

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,424
2,779
113
Her gün rol açan her gün ödül dağıtan adamla kıyaslamayın siz kendinizi. Yılda 3 defa rol açan adamin beklentisi olmaz zaten. Herkez kendi bildiğini okusun
Ya kardeşim her gün roll acan adam diyosun hala milettin verdigi parayla acıyo bu adamlar cebinden mi acıyo atıyosun sen günde 3-5 kez bu adamlara bu adamlarda acıyo muslugu kestin mi ortada yoklar cebinden para falan cıkmıyo bunların rollün amacı formdaki herkesin takip etmesi degil mi cöküyo işte bu cakallar sürekli rollere bunlardan kimseye fırsat kalmıyo neyini anlamıyosun bunun böyle oldugu ortada insanlar o yüzden tepki veriyo yoksa istedigine gönder para senin

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,367
6,643
113
Ya kardeşim her gün roll acan adam diyosun hala milettin verdigi parayla acıyo bu adamlar cebinden mi acıyo atıyosun sen günde 3-5 kez bu adamlara bu adamlarda acıyo muslugu kestin mi ortada yoklar cebinden para falan cıkmıyo bunların rollün amacı formdaki herkesin takip etmesi degil mi cöküyo işte bu cakallar sürekli rollere bunlardan kimseye fırsat kalmıyo neyini anlamıyosun bunun böyle oldugu ortada insanlar o yüzden tepki veriyo yoksa istedigine gönder para senin
Bak sende konuş reis ağzına sağlık

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,451
16,018
113
İtiraz edenlerin çoğu verdiğimiz parayla da rol açmıyor alıp arkasına bakmıyor gidiyor neyi anlamıyorsun neyi savunuyorsun o adamlar en azından açıyor paylaşmak için çabalıyor

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Ağzın bal yesin

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,382
3,467
113
Dostum istersen arapça da devam ederiz yani anlamiyorum kumarbaziz olum biz amk
rolle girmeden önce şunu sorucam rollden para beklentisi olan bir adam ödüller neye göre diye dağıtılıyo diye sorması mı gerekli 😀 ona göre takip edip çıkması mı gerekli yam yamlara roll açmıycaklara para yok diyip kovmak lazım o zaman öyle mi yapalım? Önerin ne 😀

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,424
2,779
113
İtiraz edenlerin çoğu verdiğimiz parayla da rol açmıyor alıp arkasına bakmıyor gidiyor neyi anlamıyorsun neyi savunuyorsun
Kardeşim illa roll acıcak diye bişey yok sen gönlünden kopanı atmışsın acar acmaz o onun problemi adamın sigara parası yoktur onu alıcaktır başkasının attıgı parayla butun gün roll acanlar mı ii adam oluyo mantık neresinde bunun anlamadım

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,382
3,467
113
İtiraz edenlerin çoğu verdiğimiz parayla da rol açmıyor alıp arkasına bakmıyor gidiyor neyi anlamıyorsun neyi savunuyorsun o adamlar en azından açıyor paylaşmak için çabalıyor
Mülayim bak dostum ismin kadar Mülayim değilsin belli ki çünkü sen bir yere yolda peçete satan bir çocuktan ya da su satan bir çocuktan para uzattığında diycem beklentin mi oluyo ilerde bu çocuk benim işimi görür kalfam olur gözüyle mi bakıyorsun ? Ki yüksek ihtimal dışarıda yardımın y sini etmiyorsundur buna cevap vermeni istiyorum dostum

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,367
6,643
113
Bak doğru paylaşmak için çabalıyor ama nedense adam tanımadığı birisi garibim maç başlar başlamaz 90 dakika takip etmiş 15 sayfa mesajı var , kankası son sayfada geliyor o 15 sayfa roll takip eden adama ödül vermiyor kendi arkadaşına veriyor sonra o rollinge devam ediyor ordan kazanınca aynı sirkülasyon devam ediyor bunun adı rolling değil kusura bakma bunun adı hepinizi enayi yerine koymak.
Parayı alıp kaçmak ile kendi aralarında para çevirmek aynı şeydir.
O zaman o savunduğun kişilere soyle paraları bitince birbirlerinden dilencilik yapsınlar 100 tane mesajı olan üye kazanç paylaştığı anda bir rolling açar miyiz Allah sevdiğine bağışlasın diye dilencilik yapmasınlar bu konu uzar gider bunuda anlamadıysan sende o çetenin liderisin kusura bakma

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,451
16,018
113
Kardeşim illa roll acıcak diye bişey yok sen gönlünden kopanı atmışsın acar acmaz o onun problemi adamın sigara parası yoktur onu alıcaktır başkasının attıgı parayla butun gün roll acanlar mı ii adam oluyo mantık neresinde bunun anlamadım
İhtiyaci olan özelden yazıyor zaten kimseye zorla açtirmiyorum

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,382
3,467
113
Mülayim bak dostum ismin kadar Mülayim değilsin belli ki çünkü sen bir yere yolda peçete satan bir çocuktan ya da su satan bir çocuktan para uzattığında diycem beklentin mi oluyo ilerde bu çocuk benim işimi görür kalfam olur gözüyle mi bakıyorsun ? Ki yüksek ihtimal dışarıda yardımın y sini etmiyorsundur buna cevap vermeni istiyorum dostum
Bir rollde de aynı şekilde dağıt ister roll açsın ister mendil yapsın o parayla bizene sadece dağıtım bi çevre içinde kalmasın diyoruz

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,382
3,467
113
Bak doğru paylaşmak için çabalıyor ama nedense adam tanımadığı birisi garibim maç başlar başlamaz 90 dakika takip etmiş 15 sayfa mesajı var , kankası son sayfada geliyor o 15 sayfa roll takip eden adama ödül vermiyor kendi arkadaşına veriyor sonra o rollinge devam ediyor ordan kazanınca aynı sirkülasyon devam ediyor bunun adı rolling değil kusura bakma bunun adı hepinizi enayi yerine koymak.
Parayı alıp kaçmak ile kendi aralarında para çevirmek aynı şeydir.
O zaman o savunduğun kişilere soyle paraları bitince birbirlerinden dilencilik yapsınlar 100 tane mesajı olan üye kazanç paylaştığı anda bir rolling açar miyiz Allah sevdiğine bağışlasın diye dilencilik yapmasınlar bu konu uzar gider bunuda anlamadıysan sende o çetenin liderisin kusura bakma
Güzel yorum

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,451
16,018
113
Benim kimden ne beklentim var sor bakalım ödül dağıttığim insanların kaç tanesine yazmışım geri dönmesi için. Bendeki kafa aynı kafa burada nasıl kumara vereceğime birkaç dostu sevindireyim mantığım varsa dışarıdada öyle. Kumara vereceğime başkaları faydalansın ama bencil insanlar değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...