Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KANSIZ | Kasa 1k Hedef ~~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,421
17,328
113
Olum rollün amacı bu değil mi siz ne anlatıyoruz bırader ben adamı takip ederım paramı da alırım rolde açmam roll açıyorsanız beklenti içinde olmayin kardeş 50 tane şart koşmaya başlamış mıllet yok 50 rollü olana göndericem yok roll açana gonderıcem cart curt taşşak mı geçiyonuz parası olan adamın rolde işi olmaz bunu toplasan 6-7 rolle katılmış biri olarak söylüyorum bana atılan hiçbir para ile de roll falan açmadım sigaramı aldım yemegimi yedim atanlara da eyvallah en son ödülü de kansızdan almıştım 750 tl
Bana ne anlatiyon kardeşim git konu sahibine anlat banane birader

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,069
2,153
113
Olum rollün amacı bu değil mi siz ne anlatıyoruz bırader ben adamı takip ederım paramı da alırım rolde açmam roll açıyorsanız beklenti içinde olmayin kardeş 50 tane şart koşmaya başlamış mıllet yok 50 rollü olana göndericem yok roll açana gonderıcem cart curt taşşak mı geçiyonuz parası olan adamın rolde işi olmaz bunu toplasan 6-7 rolle katılmış biri olarak söylüyorum bana atılan hiçbir para ile de roll falan açmadım sigaramı aldım yemegimi yedim atanlara da eyvallah en son ödülü de kansızdan almıştım 750 tl
Helall sesi Adapazarına kadar geldi 😁🫡🫡

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,382
3,467
113
Adalet aranacak en son yerdesin dostum. Kimse sırtında taş taşımıyor. Ödül alıp arkasına bakmayan insana Adalet işlemez burada. Aç bir gün rol kendi kuralları koy ona göre hareket et
Rollinglere yabancı değiliz dostum ödül alıp tşk yazıp giden roll takipçimde vardı tşk ya ama hiç bir zaman insan kayırıp ekibim olsun kazandığımda şunlara veriyim zaten geri döner onlarda kazandığında diye düşünmedim. Bu da bir menfaat düşüncesi... Gayet iyi anladığını farzediyorum ?

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,435
15,960
113
Ben bilmiyorum tanımıyorum adamı ki, sadece o yazdığı mesajın doğruluğunu destekliyorum
[/QUOTE]
Onun forumda ekmeği kesildiği için konuşur. O ödül alıp 5 dk sonra hakaret eden birisi.

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,359
6,632
113
Bizim zorumuza gitmiyor dost sadece istiyoruz ki konu başlığında etiket atın bunlara sadece diye. Niye anlamak istemiyorsunuz bizi. Kötü birşey mi diyoruz. Siz 7 kişi iyi arkadaşsınız ne güzel ama insanları da yormayın. Sözüm 7 kişilik arkadaşlara
La bana niye alıntı yaptın benim arkadaşım yok forumda 🤣🤣

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,359
6,632
113
Rollinglere yabancı değiliz dostum ödül alıp tşk yazıp giden roll takipçimde vardı tşk ya ama hiç bir zaman insan kayırıp ekibim olsun kazandığımda şunlara veriyim zaten geri döner onlarda kazandığında diye düşünmedim. Bu da bir menfaat düşüncesi... Gayet iyi anladığını farzediyorum ?
(Nokta)

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,421
17,328
113
Ben kendi fikrimi beyan ettim kankam, aksi hiç birşeyde yoktur doğru söyleyen dokuz köyden kovulur. Ama diyorumya bazı şeyleri görebilmek için vakit lazım umarım savunan herkes haklı çıkar ben haksız çıkarım , sorun yok rolling falan pek takılmam zaten az çok bir iki alıntı yapmışlığımız varsa biriyle girer takılırım umrumda değil 300-500 ama bazılarının çok umrunda emin ol canımsın
Usta kendince haklı olabilirsin bişey demiyorum ama bu forumda herkese dağıtım yapılmaz çünkü yüzde 80 i nankör bu Forumun 9 kere para at bi kere sana para atmaz niye 10.kez para atmadın diye Trip atar öyle tipler var

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,435
15,960
113
Her gün rol açan her gün ödül dağıtan adamla kıyaslamayın siz kendinizi. Yılda 3 defa rol açan adamin beklentisi olmaz zaten. Herkez kendi bildiğini okusun

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,486
2,979
113
Her gün rol açan her gün ödül dağıtan adamla kıyaslamayın siz kendinizi. Yılda 3 defa rol açan adamin beklentisi olmaz zaten. Herkez kendi bildiğini okusun
Biz nabiyoz la şuan kanka nasıl bı durumun içine düştük para dağıttık diye kafamıza sikacaklar az kaldi

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,359
6,632
113
Usta kendince haklı olabilirsin bişey demiyorum ama bu forumda herkese dağıtım yapılmaz çünkü yüzde 80 i nankör bu Forumun 9 kere para at bi kere sana para atmaz niye 10.kez para atmadın diye Trip atar öyle tipler var
Bende onu anlatmaya çalışıyorum işte bu forumda herkese dağıtım yapılmaz sonunda anlatabildim.
Benim derdim para falan değil dost ben burada dönen olayları bir nebze olsun aydınlatmak istedim ama , olay şu adamlar sürekli rolling açıyor diye geçiştiriliyor , Aslı bu değil adamlar kendi aralarında rolling açıyorlar dışarıdan bir kişiye bir kuruş kazandırmıyorlar ama hiç tanımadıkları insanlarada Dm atıp bir rolling açalım ya demeyi biliyorlar neyse dediğim gibi herkes zamanla görecek iyi forumlar dostum görüşmek üzere ☺🙏👊

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,382
3,467
113
Sosyal aktiviteyle ne alakası var kardeş sen şuan bı kumar forumundadır farkındasın demi
Kumar forumunda her günümu harcıycak kadar hayattan düşmedim demek istiyorum if u can t understand i can continue from english if u wanna? ingilizce de devam edebilirim istersen?

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,435
15,960
113
Her gün roll açmak sosyal aktivitenin ne kadar gelişmiş olduğunu gösterir bunlarla övüneceksen buyur dostum.
Ben sosyal hayatıma çok vakit ayıran biriyim sadece hızlı yaşıyorum burayada genel olarak çalıştığım zamanlad girerim izinli günümde ugramam.
Siz sadece kafada birşeyler kuruyorsunuz ona göre konuşuyorsunuz. Parayi yemesini de bilirim burada dağıtım yaparak insan sevindirmesini de bilirim. Burada nasıl paylaşıyorsam dışarıda da çoluk çocuk yemek yediriyorum kazandığımda. Bu seviyelere gelin sonra konuşuruz

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Bende onu anlatmaya çalışıyorum işte bu forumda herkese dağıtım yapılmaz sonunda anlatabildim.
Benim derdim para falan değil dost ben burada dönen olayları bir nebze olsun aydınlatmak istedim ama , olay şu adamlar sürekli rolling açıyor diye geçiştiriliyor , Aslı bu değil adamlar kendi aralarında rolling açıyorlar dışarıdan bir kişiye bir kuruş kazandırmıyorlar ama hiç tanımadıkları insanlarada Dm atıp bir rolling açalım ya demeyi biliyorlar neyse dediğim gibi herkes zamanla görecek iyi forumlar dostum görüşmek üzere ☺🙏👊
Bana attıkları mesajları gör aklın gider. 🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...