Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KANSIZ | Kasa 1k Hedef ~~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,543
6,886
113
Çete demeyelim birbirine devamlı destek atan insanlar diyelim. Siz sadece rol takip edip ödül alip gitme derdindesiniz. Ben şahsen etkinlik açmayana ödül atmiyorum bunu da en başta belirtiyorum takip etmesinler diye. Burada kendi kendinize çete filan demeyin açın cebinizden bir kaç defa rol görün 3.5 kişiyi paylaşın paranızı bak nasıl her rolde ödül geliyor
Çok açtık çook bazi şeyleri görebilmek için vakit lazım zaman lazım umarım biz yanılır sen haklı çıkarsın bol şanslar.

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Demekki yanlış kişilere dağıtmışsin mesele de bu zaten. Dağıttığın insanlar sana dönmemiş etkinlik açmamış sonra burada çete filan konusup duruyorsunuz
Ama bi yanlışın var üstad? Neden bu kadar adamı yoruyorsunuz mesela umut veriyorsunuz? Etiket atın konu başına oldu bitti. Size de kalmaz bu para yada bu işler. Yarın ne olacak bilemeyiz

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,747
3,252
113
Ne gerizekalı tipler varmış la çete diyor aq

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,543
6,886
113
Ama bi yanlışın var üstad? Neden bu kadar adamı yoruyorsunuz mesela umut veriyorsunuz? Etiket atın konu başına oldu bitti. Size de kalmaz bu para yada bu işler. Yarın ne olacak bilemeyiz
Ortada dönen para 3-5 kişi arasında dönüyor, o kazanıyor diğer kankasina öbürü kazanıyor diğer kankasina adam baştan sona roll takip ediyor onlardan değil diye adamı görmezden geliyorlar , herkesin kendi tercihi.

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
Çete demeyelim birbirine devamlı destek atan insanlar diyelim. Siz sadece rol takip edip ödül alip gitme derdindesiniz. Ben şahsen etkinlik açmayana ödül atmiyorum bunu da en başta belirtiyorum takip etmesinler diye. Burada kendi kendinize çete filan demeyin açın cebinizden bir kaç defa rol görün 3.5 kişiyi paylaşın paranızı bak nasıl her rolde ödül geliyor
Boş iş kral adamlar tüm rollerin altında aynı kişiler bunlardan sıra gelipte kimse ödül falan alamıyo ayrıca sürekli birilerinin gönderdigi parayla yapıyolar bu işi kendi cebinden 1 lira atanı görmedim daha öyle roll ebemde yapar at adama sabahtan akşama yapsın nasılsa kendi parası degil güzel iş

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,568
16,292
113
Ben sadece etkinlik açana diye belirtiyorum rollerde. Veya bana katkısı olan insanları seçiyorum. Parasız zamanımda benim için birşeyler yapan insanı seçmek vefadir çete değil. Vefalı insanlarla yürüyün... Bol şanslar

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,543
6,886
113
Ben sadece etkinlik açana diye belirtiyorum rollerde. Veya bana katkısı olan insanları seçiyorum. Parasız zamanımda benim için birşeyler yapan insanı seçmek vefadir çete değil. Vefalı insanlarla yürüyün... Bol şanslar
Mülayim başkan anlamadığın nokta şu etkinlik açan insanlar , dediğin kişiler kendi parasıyla kaç kere rolling açmış senden ondan öbüründen Dm den dilencilikle afedersin rolling açan insanlar yani neyse ben şimdi bazı şeyleri konuşmayacağım yine anlayan anladı.
Diyorsunya kendi parasıyla açsın rolling diye buradan elinizi bir çekin kaç tane baba kendi parasıyla açacak görelim

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,747
3,252
113
Hoşuna gitti herhalde unutmadık seni. Bugün o kadar adam saniye saniye takip etti 3-5 kuruş almak için son olunca geldin paraya kondun. Güzel demi böyle
Ben mi paraya komşum gerizekalimisin bilader sen yemin ederim şimdi kendi cebimden atcaktim takip edenlere para şu yorumun yüzünden 1 kişi ye atmicam 300 500 le roll açmak istiyorsan kendi paranla aç kardes

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,543
6,886
113
Ben mi paraya komşum gerizekalimisin bilader sen yemin ederim şimdi kendi cebimden atcaktim takip edenlere para şu yorumun yüzünden 1 kişi ye atmicam 300 500 le roll açmak istiyorsan kendi paranla aç kardes
Kansız reis konunun seninle alakası yok başka birşey konuşuyoruz kanka , neden herkes birşeyleri savunuyor burada tartışma yok kalp kırma yok Güzelce bir konu fikir tartışması içinde insanlar
Senin rollingte muhabbet dönüyor diye kızdı isen kapatalım eyvallah

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,458
2,792
113
Sadece roll acana diyosunda kendi cebinden acmıyo bunlar yanlız başkasının gönderdigi parayla sabahtan akşama takılıyo sen bırak bakalım roll acma işini kac kişi roll acıyo görelim bi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...