- 5,527
- 3,089
- 113
İbandostum ver bana pc deyim dağıtımı da yaparım listeyide.
İbandostum ver bana pc deyim dağıtımı da yaparım listeyide.
Pcde rahat yapılıyor mantıklıdostum ver bana pc deyim dağıtımı da yaparım listeyide.
Komik mi metinherkes 1 oy aldı![]()
@Valenciennes e at alıp kacma olayı olmasın forumun eskılerındenTamam biri atsın bana Dm işte atayım ona
Metın yada vale yapar bence
Teldeyim 41 sayfayı 41 dkda anca hallederim puhahaPikacu halleder bende hallederim istersen valenciennesde var
Artik insan para alıp dagitmaktan korkar hale geldi dost puahbaTeldeyim 41 sayfayı 41 dkda anca hallederim puhaha
La olm bu adamda i phone 6 var bu adam nasıl dagitsinTeldeyim 41 sayfayı 41 dkda anca hallederim puhaha
He vallaaArtik insan para alıp dagitmaktan korkar hale geldi dost puahba
Rol Bizim işimiz 👍Roll patlat ozaman sen Dm iban
Ilk kupondan berı burda herkes rahat olurdu neyse kara yapıyomus kolay geleTeldeyim 41 sayfayı 41 dkda anca hallederim puhaha
Fakirliğin gözü kör olsun dbdndndkLa olm bu adamda i phone 6 var bu adam nasıl dagitsin
Senin kadar sabırlı olsam bu işten milyoner olmuştumRol Bizim işimiz 👍
alıp kacarsa 7500 yapar üstüne bi 85 daha koyarsa iphone 15 pro alabilir tercih meselesiLa olm bu adamda i phone 6 var bu adam nasıl dagitsin
JfnfnfndndmddnArkadaşlar rahat olun o iş bende basarız kırmızıya iki dakka ahahha![]()
sabah 30 da 30 dedıydın hadı bakalımRol Bizim işimiz 👍
Kredi ödemem var kardeşim 8300@Valenciennes e at alıp kacma olayı olmasın forumun eskılerınden