Helal dostum umarim ihtiyaci olana gider10 kişi 750 idealdir diye tahmin ediyorum özelden ulasacaklarimda var
Helal dostum umarim ihtiyaci olana gider10 kişi 750 idealdir diye tahmin ediyorum özelden ulasacaklarimda var
Dm gelse de gelmese de kesene bereket etkinlik oldu bana da geçen güzel olsun iyi kullan10 kişi 750 idealdir diye tahmin ediyorum özelden ulasacaklarimda var
Cok guzel miktar sansin daim ola.10 kişi 750 idealdir diye tahmin ediyorum özelden ulasacaklarimda var
Kesnee bereket eyw dost10 kişi 750 idealdir diye tahmin ediyorum özelden ulasacaklarimda var
kesene bereket10 kişi 750 idealdir diye tahmin ediyorum özelden ulasacaklarimda var
Kesene bereket dost,,şansın kazancın daim olsun10 kişi 750 idealdir diye tahmin ediyorum özelden ulasacaklarimda var
o kadar da degil babayigitbel soguklugu nasıl gecer konusu gelır mı
Kesene bereket dost şansın daim olsun10 kişi 750 idealdir diye tahmin ediyorum özelden ulasacaklarimda var
Mülayim adamdır yapsınAranızdan guvendiginiz biri yapsın listeyi kimseye güvenmiyorsanız @Mülayim6060 e yaptiralim
Bence sen kafana gore sec dostumAranızdan guvendiginiz biri yapsın listeyi kimseye güvenmiyorsanız @Mülayim6060 e yaptiralim
Hocam herkes yapabilir gibi buradakiler sen seç yada etiket attığın arkadaş yapsınAranızdan guvendiginiz biri yapsın listeyi kimseye güvenmiyorsanız @Mülayim6060 e yaptiralim
oda olur erhanda olur karaa da olurAranızdan guvendiginiz biri yapsın listeyi kimseye güvenmiyorsanız @Mülayim6060 e yaptiralim
@Metings1905 yapar saglamdirAranızdan guvendiginiz biri yapsın listeyi kimseye güvenmiyorsanız @Mülayim6060 e yaptiralim
Metın yada vale yapar benceAranızdan guvendiginiz biri yapsın listeyi kimseye güvenmiyorsanız @Mülayim6060 e yaptiralim
Pikacu halleder bende hallederim istersen valenciennesde varAranızdan guvendiginiz biri yapsın listeyi kimseye güvenmiyorsanız @Mülayim6060 e yaptiralim