- 12,360
- 5,815
- 113
200 e mi yoksa bitti miKaç kisiyiz
200 e mi yoksa bitti miKaç kisiyiz
Aynen dost,,Sonu güzel bitti ama knka![]()
Kanka 10dan çıktı zorlamasin çeksin200 e mi yoksa bitti mi
bayadır abuk sabuk konu acmıyon labelkı aylar sonra ılk defa bı roll takıp ettım o da başarılı oldu 100k guzel kazanc gule gule harca
Baya var ama bastan beri olan cok deil.fena sansin vardi tadinda biraktin tbrklerKaç kisiyiz
Bakmadım gülüm yüksektir amakac ordan vardır be setı alır
Orası öyle ama şans geldimi gün dönmeden kaçırmamak lazım trenıKanka 10dan çıktı zorlamasin çeksin
cok ıslerım var. karı kız falan fılan bos kalamıyorum cok fazla. yakında guzel konular ıle donecegım elbet bır gunbayadır abuk sabuk konu acmıyon la![]()
Tebrikler👏Kaç kisiyiz
Olmasaydın olmazdıkbelkı aylar sonra ılk defa bı roll takıp ettım o da başarılı oldu 100k guzel kazanc gule gule harca
bel soguklugu nasıl gecer konusu gelır mıcok ıslerım var. karı kız falan fılan bos kalamıyorum cok fazla. yakında guzel konular ıle donecegım elbet bır gun
Oda doğruOrası öyle ama şans geldimi gün dönmeden kaçırmamak lazım trenı
Kesene bereket reis10 kişi 750 idealdir diye tahmin ediyorum özelden ulasacaklarimda var
kesene bereket10 kişi 750 idealdir diye tahmin ediyorum özelden ulasacaklarimda var
Kesene bereket şimdiden10 kişi 750 idealdir diye tahmin ediyorum özelden ulasacaklarimda var
Daım olsun10 kişi 750 idealdir diye tahmin ediyorum özelden ulasacaklarimda var