- 85,869
- 30,252
- 113
Ben nıckler degısınce tanıdıkları bıle cıkaramıyom nadır dalıyorum konularaO elemanin sakat oldugu belliydi zaten ben konularina gitmiyorum
Ben nıckler degısınce tanıdıkları bıle cıkaramıyom nadır dalıyorum konularaO elemanin sakat oldugu belliydi zaten ben konularina gitmiyorum
hiç bir zaman kimsenin üç kuruşunda gözüm olmadı ama işte bazı şerefsizler malesef bu şekilde doğup yaşıyor.Boyle mevzu cok oldu.dagitimi saglam adama yaptirmak lazim.mesela pikacu eniste valenciennes falan
Laz iplemiyor zaten,,sizin için değil 6k 60k feda olsun dedi yeminleDünkü üyeye dağıtım mı yaptırılır dost lazda yanlış yapmış kusra bakmasın
Belki oda eski dolandırıp giden tekrar gelenlerden biridirBen nıckler degısınce tanıdıkları bıle cıkaramıyom nadır dalıyorum konulara
eyv. knkaLa takma herseyi bu kadar ben bir daha sana laf etmicem emin ol
Cok muhabbetım yok gunah almım sımdıBelki oda eski dolandırıp giden tekrar gelenlerden biridir
6k gitti adamdan üstüne bi 6k tekrar başkasına dağıtım yaptırdı hesap ett yaniiiDünkü üyeye dağıtım mı yaptırılır dost lazda yanlış yapmış kusra bakmasın
Para çalmak nedir dost insan hakkı olmayan milletin parasina mi goz diker o 6k alıp bi tarafına soksun pezevenkhiç bir zaman kimsenin üç kuruşunda gözüm olmadı ama işte bazı şerefsizler malesef bu şekilde doğup yaşıyor.