- 29,239
- 29,052
- 113
Tam süzme kaşar çıktıBurda bu forumda bu parayı hakeden hiç kimse yok diyede msj atmış lazistana
Elveda mektubu yazar gibi
Tam süzme kaşar çıktıBurda bu forumda bu parayı hakeden hiç kimse yok diyede msj atmış lazistana
Elveda mektubu yazar gibi
Değişen bir durum yok sadece kornerler87 olmuş muhabbete daldık. Uzatma 5 in altında verirse güzel olur
Lazistan verdi dagit diye oda daha sonra lazistana msj atmış burda kimse parayi hakketmiyor diye cvo yazmis utanmaz erifkim verdi buna dağıtım parası
Aynenn,,nasıl yiyecekse o parayıTam süzme kaşar çıktı
vaymk cocuguna bak senLazistan verdi dagit diye oda daha sonra lazistana msj atmış burda kimse parayi hakketmiyor diye cvo yazmis utanmaz erif
O elemanin sakat oldugu belliydi zaten ben konularina gitmiyorumOha la
La takma herseyi bu kadar ben bir daha sana laf etmicem emin olrol açıyom laf yiyoz. rol e katılıyom yine laf yiyoz. size bol şans
Dünkü üyeye dağıtım mı yaptırılır dost lazda yanlış yapmış kusra bakmasınLazistan verdi dagit diye oda daha sonra lazistana msj atmış burda kimse parayi hakketmiyor diye cvo yazmis utanmaz erif
Boyle mevzu cok oldu.dagitimi saglam adama yaptirmak lazim.mesela pikacu eniste valenciennes falanvaymk cocuguna bak sen
Zaten onun 3 tane sağlam dağıtıcısı vardi normalde surekli onlar yapardı bugün ona niye yaptırdı bende cozemedimDünkü üyeye dağıtım mı yaptırılır dost lazda yanlış yapmış kusra bakmasın