- 3,177
- 1,373
- 113
eyvallah dost81 milyon seni bekliyor kardeş. Hadi rast gele
eyvallah dost81 milyon seni bekliyor kardeş. Hadi rast gele
Yatırım tutarini 1 kat cevirip mi çekim yapmak lazimhiç ümidim yok ama ne biliyim
Bence ödeyecek bana da site sağlam dedilerhiç ümidim yok ama ne biliyim
Şaşırtıcı olan 2 kere FS aldım 2800 oldu direkBence ödeyecek bana da site sağlam dediler
Önce çekim yap sonra yatırım miktarını çevirip devam edebiliyorsun. Çekim gelirse de lütfen ekran görüntüsü atar mısın.Yatırım tutarini 1 kat cevirip mi çekim yapmak lazim
Odemezse betcoya şikayet ederiz. Ben de imza veririm. Islak imzahiç ümidim yok ama ne biliyim
Geldi mi kardo çekim 🥰🥰
daha değilGeldi mi kardo çekim 🥰🥰
Gelcek kanka bana 3 yerden sağlam brifingi geldidaha değil
Mehter marşı açtım. Senden gelecek haberi bekliyorum. Ümit var sanki düzenleme yaptıklarına göredaha değil
İşte bu be . Pederden borc alıp en yakın atmye 1⁰km yürüyecem şimdi. Hava soğuk kar . Bazıları zahmetin ne demek olduğunu bilmiyorçekim geldi paylaşan arkadaşa teşekkürler
Hahah herkeze bol sansssİşte bu be . Pederden borc alıp en yakın atmye 1⁰km yürüyecem şimdi. Hava soğuk kar . Bazıları zahmetin ne demek olduğunu bilmiyor
Gelince 5 dk da parayı yicen şimdi kelime yapma bizeİşte bu be . Pederden borc alıp en yakın atmye 1⁰km yürüyecem şimdi. Hava soğuk kar . Bazıları zahmetin ne demek olduğunu bilmiyor
La yok 5 dk da yermiyim en az yarım saat bekleyecmGelince 5 dk da parayı yicen şimdi kelime yapma bize