Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Kalitebet 250 TL Deneme Bonusu (50 fs 5 TL'den)

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,532
2,846
113
Kimlik bilgilerinizin doğrulanmasının ardından PROMOSYON KODU alanına KLT250 kodunu girerek bonusunuzu alabilirsiniz.

✅Sizlere 250 TL değerinde 50 adet 5 TL'lik FREESPİN eklemesi yapılacaktır.

💰 Daha fazla detay ve çekim şartları için Promosyonlar bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz.
dolandırıcı site paylaşılmasın forumda

karate61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
474
232
43
Bosuna almayin kazanc 30 lirayi gecmior burda sukadar yaptim diyen elemanlarina guveniode zaman harcamayin oyunu kapatmislar 50 pin oatlamadan gecior

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,275
1,574
113
Aldığım istihabratlara göre site dolandırıcı paraya çöker diyorlar bro . Neye dayanarak ödeme yapar diyorsun . Daha önce çekim yaptın mı. Ss atabilir misin
Arkadaşım benim sana yalan söylemem bana ne kazandırır söylermisin senin kaybettiğin parayı bana mı verecekler madem istihbarat alabiliyorsun yatırma o zaman ben çekim yaptım ha inanıp inanmak ta size kalmış

Akkurt2344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
522
272
63
Arkadaşım benim sana yalan söylemem bana ne kazandırır söylermisin senin kaybettiğin parayı bana mı verecekler madem istihbarat alabiliyorsun yatırma o zaman ben çekim yaptım ha inanıp inanmak ta size kalmış
Eyvallah kardeşim. Zahmet olmazsa ss at bize yüreğimiz mutmain olsun.

Laz8118

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
692
339
63
100 TL şeklinde 1 ay ödeme yaptı mesela arkadaşına denk gelip ödedi diye sağlam mı oldu site yorum yapmak için yorum yapmayın abi
Ne alaka bilader odemese ne diye idedi diyelim babamizin sitesimi ben bile uye degildim simdi oldum kimligi onaylamiyo