Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin KAHİNBEY | Tahminleri

Mlik72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
885
302
63
Kardeş sen bir daha kupon paylaşma zarar ettirdin bize

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
270
94
28
Caps Lock kullanmıyoruz reis görüntü kirliliğine gerek yok..
Abi bu arkadaşa abilik yap ben bu adama acıyorum kendisi kaybetmiş 1isi ve işin kötüsü yüzde 100 oran vererek milleti yanıltıyor tahmin vermesin kimseye

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,222
7,363
113
@KAHİNBEY ee kanka bu da yattı :D

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,691
3,599
113
Benimde 1 arkadaş var 800k icralık bütün bankalar patlak teyzesi den 300k borç istemişti babasından gizli babasi bunu duyunca bunu dövdü bu herşeyi babasına anlatıyor babasida tamam oğlum diyor 70 bin TL para veriyor borçları kapasin diye yardımcı olmaya çalışıyor sonra bu işte bankalra 20 20 yatırıyor megersem bu got parayı yatırıp altın almış gibi gösterip tekrar kumara basım. Atıyorum 20k para 2 orana Başar akılı adam bu mal 20 30 orana basiyorudu sende aklı dengemi kaybetmişsin dostum
Bağımlı deniyor işte hemde ileri derece tedavi edilemez hadım ile katli vaciptir😅😅

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,691
3,599
113
Ağa bunlar artık ileri seviye hayal dünyasında yaşıyorlar çok üzülüyorum bunun gibi arkadaşlara insallha Allah şifa verir
Ben üzülmüyorum inan bizde bı kaç kere böyle yaptık zamanında boş yani ondan sonra 1 kere bile bu hataya düşmedim olmayacak çünkü milyonda olsa yetmeyecek o yüzden paran varsa oynayacaksın yoksa bu tarz durumlara girmeye gerek yok.

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
270
94
28
Ben üzülmüyorum inan bizde bı kaç kere böyle yaptık zamanında boş yani ondan sonra 1 kere bile bu hataya düşmedim olmayacak çünkü milyonda olsa yetmeyecek o yüzden paran varsa oynayacaksın yoksa bu tarz durumlara girmeye gerek yok.
Bende düştüm ama kendime çok kısmetim nasıl yaparım diye bunun gibiler hayal dünyasında yaşıyorlar aklı melekeleri yerinde değil bence

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,108
2,301
113
bu lig çin ligi reis zaten ilk yari geneli gol ollur bu maclarda ama sende çok heycan yapmisin bu kadar heycan kalbe zarar sakin ol 😄😃
Birincisi Çin ligi değil Japon ligi. İkincisi Çin ligi de olsa Japon ligi de olsa kolay gol olan ligler değil 😂

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,691
3,599
113
Bende düştüm ama kendime çok kısmetim nasıl yaparım diye bunun gibiler hayal dünyasında yaşıyorlar aklı melekeleri yerinde değil bence
Herseyleri yerinde eli,kolu,dili,ağzı bir engelleri yok.
Kişi kendini bu duruma getiriyor sorumluluk hiç birşey yok ne olursa olur durumuna getiriyorlar yok öyle birşey.