- 2,670
- 1,136
- 113
bu lig çin ligi reis zaten ilk yari geneli gol ollur bu maclarda ama sende çok heycan yapmisin bu kadar heycan kalbe zarar sakin ol 😄😃
Çin değil japon ligibu lig çin ligi reis zaten ilk yari geneli gol ollur bu maclarda ama sende çok heycan yapmisin bu kadar heycan kalbe zarar sakin ol 😄😃
Genemi başladın sen ya 😅
YattiYa yenice 1000 cektim pusudan
Mantikli geldi kupon
Keske erken cekmis olsaydim
Basardim
yattı olum kupon lksdvwqeqwYa yenice 1000 cektim pusudan
Mantikli geldi kupon
Basardim
Benimde 1 arkadaş var 800k icralık bütün bankalar patlak teyzesi den 300k borç istemişti babasından gizli babasi bunu duyunca bunu dövdü bu herşeyi babasına anlatıyor babasida tamam oğlum diyor 70 bin TL para veriyor borçları kapasin diye yardımcı olmaya çalışıyor sonra bu işte bankalra 20 20 yatırıyor megersem bu got parayı yatırıp altın almış gibi gösterip tekrar kumara basım. Atıyorum 20k para 2 orana Başar akılı adam bu mal 20 30 orana basiyorudu sende aklı dengemi kaybetmişsin dostumGenemi başladın sen ya 😅
Nasıl yaniYa yenice 1000 cektim pusudan
Mantikli geldi kupon
Basardim
D:yattı olum kupon lksdvwqeqw
Aga acilen psikolojik destek Alman lazım yardımcı olablirm sana istersenNasıl yani
olsun ikiside ayni gözler çekik bi da milleti yanlis yönlerdirme dostum bak çogu kisi batti yazik 🙄😃Çin değil japon ligi
AUCKLAND FC MAÇINA İLK YARI 0.5 ÜST AL 2.40 ORANolsun ikiside ayni gözler çekik bi da milleti yanlis yönlerdirme dostum bak çogu kisi batti yazik 🙄😃
Ağa sen manyak mısın Allah aşkına git tedavi ol burda ne işin var bana ailenden 1isin telefon no ver konusm durumun vahimAUCKLAND FC MAÇINA İLK YARI 0.5 ÜST AL 2.40 ORAN
Auckland FC ilk yarı 0.5 üst alAğa sen manyak mısın Allah aşkına git tedavi ol burda ne işin var bana ailenden 1isin telefon no ver konusm durumun vahim
Allah aşkına nolur nolur yapmaAuckland FC ilk yarı 0.5 üst al
ALLAH AŞKINA OYNA BUNUAllah aşkına nolur nolur yapma
AhahahhahaajajaALLAH AŞKINA OYNA BUNU