- 31,598
- 21,302
- 113
Bol şans kankaTek adım 2. Kupon 2 si de gelirse 5 kişiye atarım 1 i gelirse 2 kişiye
Bol şans kankaTek adım 2. Kupon 2 si de gelirse 5 kişiye atarım 1 i gelirse 2 kişiye
Bol sans alayı gelir inşallahTek adım 2. Kupon 2 si de gelirse 5 kişiye atarım 1 i gelirse 2 kişiye
Arjantin maçından gelmez bro inşallah atarTek adım 2. Kupon 2 si de gelirse 5 kişiye atarım 1 i gelirse 2 kişiye
Ya kanka adam oynamıs kuponu artık geçmiş bitmiş tek tek korner saymanın Bi anlamı yokSordum tavsiyeni dinlerim dedi bılio bilmeen yazma dostum
Bol sans bu zor basket gelir benceTek adım 2. Kupon 2 si de gelirse 5 kişiye atarım 1 i gelirse 2 kişiye
Banko maç diye saydım 0.5 üst gol ilkyaru olacak oynadu adam işte ?Ya kanka adam oynamıs kuponu artık geçmiş bitmiş tek tek korner saymanın Bi anlamı yok
Bol şanslar dostumTek adım 2. Kupon 2 si de gelirse 5 kişiye atarım 1 i gelirse 2 kişiye
Yürü artık kadir ..bunlarada bolsansTek adım 2. Kupon 2 si de gelirse 5 kişiye atarım 1 i gelirse 2 kişiye
Olmazsa peki ?Banko maç diye saydım 0.5 üst gol ilkyaru olacak oynadu adam işte ?
Net gelir olmama ihtimali yokOlmazsa peki ?
Bol sans hangi maç ne oynadinizNet gelir olmama ihtimali yok