- 31,587
- 21,291
- 113
27
Bizene dost sal artikDk 6 2. Korner
Banko maçtı bassaydi keşke bak şuan 0.5 üst al ilkyari genel oda wonBizene dost sal artik
Çek dedik onuda görmedin..şiiri et..ilk defami sifirlayacaz.bos ver..bakarsın uzarsa..hatta bol bol serbest atışı olabilir..fark kalmadı cunkiKnka görmedim ya napalım nasipten öte yol yok
Bol sansBizene dost sal artik
Ok dost anladik bu da 3 . Adim yani adamda bildi 2 taneBanko maçtı bassaydi keşke bak şuan 0.5 üst al ilkyari genel oda won
Bol sansBol sans
Teşekkürler broo kazandıkmi?Bol sans
Kardeşim konu rol konusu adam konu açıp maç önerisi olan var mı diye yazmadı saçmalıyorsun gece gece ya cok güveniyorsan git kendin oyna dostumBanko maçtı bassaydi keşke bak şuan 0.5 üst al ilkyari genel oda won
Doğru ama banko maç diye Cok usteledim dostum emek vermiş adam oynamadu ama yapacsk bişey yokOk dost anladik bu da 3 . Adim yani adamda bildi 2 tane
Sordum tavsiyeni dinlerim dedi bılio bilmeen yazma dostumKardeşim konu rol konusu adam konu açıp maç önerisi olan var mı diye yazmadı saçmalıyorsun gece gece ya cok güveniyorsan git kendin oyna dostum
İlk yarı gol girdim sende oSordum tavsiyeni dinlerim dedi bılio bilmeen yazma dostum