Payfix açılmaz kitakip eden arkadaslar tessekkurlerimi sunuorum 3 deil 6 takipciye 250 verelim payfix ile cekim acilsin cekim verip odulleri gonderecegim tskler dostlar.
Payfix açılmaz kitakip eden arkadaslar tessekkurlerimi sunuorum 3 deil 6 takipciye 250 verelim payfix ile cekim acilsin cekim verip odulleri gonderecegim tskler dostlar.
Ha oda var payco ac reis @Kadir2810Payfıx acılmıcak reis uzun süre
Adam nasıl bir para vurduysa payfixi açtırdı heralde bro 😂😂Payfix açılmaz ki
Kesene berekettakip eden arkadaslar tessekkurlerimi sunuorum 3 deil 6 takipciye 250 verelim payfix ile cekim acilsin cekim verip odulleri gonderecegim tskler dostlar.
Paycoda öldü helvasını akşam kavurdukHa oda var payco ac reis @Kadir2810
Yok açılamaz oAdam nasıl bir para vurduysa payfixi açtırdı heralde bro 😂😂
Süpersin ağabeytakip eden arkadaslar tessekkurlerimi sunuorum 3 deil 6 takipciye 250 verelim payfix ile cekim acilsin cekim verip odulleri gonderecegim tskler dostlar.
Aktif halaPaycoda öldü helvasını akşam kavurduk
Şansın daim olsun dosttakip eden arkadaslar tessekkurlerimi sunuorum 3 deil 6 takipciye 250 verelim payfix ile cekim acilsin cekim verip odulleri gonderecegim tskler dostlar.
Ne açığı dostum at bakayım paycona 1000 TL geciyomuAktif hala
9 da 150 kalmıştı sigara almak için attım banka hesabına 2 dk da geldi dost site babamın sitesimide sana yalan atıcamNe açığı dostum at bakayım paycona 1000 TL geciyomu
Aktif değil kiNe açığı dostum at bakayım paycona 1000 TL geciyomu
Bende onu diyorum kankaAktif değil ki
1snn knk bakamHa oda var payco ac reis @Kadir2810
Benim 150 kalmış içinde saat 9 da attım geldi yapı krediye 2 dk daAktif değil ki
Payco da şuan sıkıntı1snn knk bakam
Bak reis ben sigara almak için hesabıma attım çünkü saat 9 da geldi hesabıma1snn knk bakam