kışın serttir orası@Hamzaxaslan 4 yıl görev yaptım orada. Davraz dağına çıktıysan bilirsin. Acemi egitiyordum
Intikaller çok zor. Gerisine alistıkkışın serttir orası
benim anım kalmadı kadir nerdesin 😂Kadir baba askerlik anıları bile konuşuldu bittti sen nerdesin ya 😂😂
Okuyoda cevap vermiyo suan bseyi bekliyo heralde@Kadir2810 reis ne zaman gelicen
Olabilir reisOkuyoda cevap vermiyo suan bseyi bekliyo heralde
Yok olabilir deil bu 1 dk once bu konudaymisOlabilir reis
Maçın özetini izliyodur belki ne maç oldu be diyeOkuyoda cevap vermiyo suan bseyi bekliyo heralde
Payfix i cok bekleriz reis snkitakip eden arkadaslar tessekkurlerimi sunuorum 3 deil 6 takipciye 250 verelim payfix ile cekim acilsin cekim verip odulleri gonderecegim tskler dostlar.
Payfix öldü kankatakip eden arkadaslar tessekkurlerimi sunuorum 3 deil 6 takipciye 250 verelim payfix ile cekim acilsin cekim verip odulleri gonderecegim tskler dostlar.
reis payfix kaç gündür yoktakip eden arkadaslar tessekkurlerimi sunuorum 3 deil 6 takipciye 250 verelim payfix ile cekim acilsin cekim verip odulleri gonderecegim tskler dostlar.
Payfıx acılmıcak reis uzun süretakip eden arkadaslar tessekkurlerimi sunuorum 3 deil 6 takipciye 250 verelim payfix ile cekim acilsin cekim verip odulleri gonderecegim tskler dostlar.
Helal olsuntakip eden arkadaslar tessekkurlerimi sunuorum 3 deil 6 takipciye 250 verelim payfix ile cekim acilsin cekim verip odulleri gonderecegim tskler dostlar.
Adam adammtakip eden arkadaslar tessekkurlerimi sunuorum 3 deil 6 takipciye 250 verelim payfix ile cekim acilsin cekim verip odulleri gonderecegim tskler dostlar.