Gelmez burisk almayan viski icemez herk3ze bol sansEkli dosyayı görüntüle 885202
Bol şans sen nasıl bu parayı bu Çöpe atıyorsun yarisk almayan viski icemez herk3ze bol sansEkli dosyayı görüntüle 885202
Oynamamış daha dost baksana kupon bu sadeceBol şans sen nasıl bu parayı bu Çöpe atıyorsun ya
Su bile içemezsin bu kafayla bol şansrisk almayan viski icemez herk3ze bol sansEkli dosyayı görüntüle 885202
Buna risk alınmış denmez, param çok saçma saçma şeyler yapıyorum, paramı çöpe atıyorum denir.risk almayan viski icemez herk3ze bol sansEkli dosyayı görüntüle 885202
Sistem oynasaydın bari be dostrisk almayan viski icemez herk3ze bol sansEkli dosyayı görüntüle 885202
Umarım gelir bol şanslar kadir reisrisk almayan viski icemez herk3ze bol sansEkli dosyayı görüntüle 885202
Zenginlik böyle bir şey herhalde dostBuna risk alınmış denmez, param çok saçma saçma şeyler yapıyorum, paramı çöpe atıyorum denir.
Kayıtlı kupon kanka oynanmamış. ffcg yazmış aq random kaydederkenBuna risk alınmış denmez, param çok saçma saçma şeyler yapıyorum, paramı çöpe atıyorum denir.
Bol şanslarrisk almayan viski icemez herk3ze bol sansEkli dosyayı görüntüle 885202
Klyaniklardan kadir gelmez burisk almayan viski icemez herk3ze bol sansEkli dosyayı görüntüle 885202
Keşke kuponu oynayıp paylaşsaydin işaretleyip de değil 😅risk almayan viski icemez herk3ze bol sansEkli dosyayı görüntüle 885202