- 8,459
- 3,573
- 113
Küsürat olan 825 milyara talibim ufak bi hediyen olsun bana bmv alcamrisk almayan viski icemez herk3ze bol sansEkli dosyayı görüntüle 885202
Küsürat olan 825 milyara talibim ufak bi hediyen olsun bana bmv alcamrisk almayan viski icemez herk3ze bol sansEkli dosyayı görüntüle 885202
Harbi mi, yani şu kupona zaten bu parayı basmıyorsa ve bastım diye de şunu paylaşıyorsa harbiden ciddi sağlık sorunları var demektir bu vatandaşın. Kendilerini olduklarından farklı göstermeye çalışmalarına ciddi manada sinir oluyorum. Bu şekilde bastığını göstererek kendini insanlar içinde kabul ettirmek istiyor sanırım. Ağır şizofrenik bir durum.Kayıtlı kupon kanka oynanmamış. ffcg yazmış aq random kaydederken
10 liraya 10bin oran kupon paylaşıp gelirse çekiliş açıyo bu arkadaş. Gelirse 1x250 yazıyordu bi deHarbi mi, yani şu kupona zaten bu parayı basmıyorsa ve bastım diye de şunu paylaşıyorsa harbiden ciddi sağlık sorunları var demektir bu vatandaşın. Kendilerini olduklarından farklı göstermeye çalışmalarına ciddi manada sinir oluyorum. Bu şekilde bastığını göstererek kendini insanlar içinde kabul ettirmek istiyor sanırım. Ağır şizofrenik bir durum.
Yazık, hasta herhalde.10 liraya 10bin oran kupon paylaşıp gelirse çekiliş açıyo bu arkadaş. Gelirse 1x250 yazıyordu bi de
risk almayan viski icemez herk3ze bol sansEkli dosyayı görüntüle 885202sonuc 🙏
Sen de taktın bu tepkime puanına 🤣@Daimon dost konuyu siler misin. Tepkime puanı için olmayan kuponu paylaşmış. Yazdım ama görmedin heralde
Reis konu tahmin de 🧐@Daimon dost konuyu siler misin. Tepkime puanı için olmayan kuponu paylaşmış. Yazdım ama görmedin heralde
Reis onu şimdi farkettim 🤣. Ama tek derdinin tepkime puanı olduğu da açık. Kurallara uygunsa kalsın ben çok takıldım heralde 🤣Reis konu tahmin de 🧐
Ayar etti kanka çakal silinmesin diye tahmine atmış ben çekiliş sandım 🤣Sen de taktın bu tepkime puanına 🤣
Yok ben senin tepkime puanı takıntına gülüyorum şu an 🤣Ayar etti kanka çakal silinmesin diye tahmine atmış ben çekiliş sandım 🤣
O da bizim maximin yüzünde takıdı dilime 🤣Yok ben senin tepkime puanı takıntına gülüyorum şu an 🤣
Bi kupon da ben yapayım böyle canım çekti konu açıyorum like bekliyorum senden de 🤣Yok ben senin tepkime puanı takıntına gülüyorum şu an 🤣