Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Kadir2810 | Denedik Gelir Mi

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
1.23

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,547
14,761
113
5bin yazıp kaydetmiş kuponu kendisinin bile max 100 TL oynayacağı kuponu risk almazsan viski içemezsin diye satıyor. Risk almanın da bir mantığı var ayrıca bültende gördüğün her maça ilk yarı kg var oynamak risk değil bildiğin mallık. Bu şekilde oynuyorsun bari 2 3 gün içindeki mantıklı maçlara yayar kuponu sistem oynarsın. Bı de herkese her kuponu için 100 TL at buna diye söylüyor ne zaman görsem daha geldiğini görmedik biraz mantık lütfen dostum

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,434
12,112
113
Kayıtlı kupon kanka oynanmamış. ffcg yazmış aq random kaydederken
Harbi mi, yani şu kupona zaten bu parayı basmıyorsa ve bastım diye de şunu paylaşıyorsa harbiden ciddi sağlık sorunları var demektir bu vatandaşın. Kendilerini olduklarından farklı göstermeye çalışmalarına ciddi manada sinir oluyorum. Bu şekilde bastığını göstererek kendini insanlar içinde kabul ettirmek istiyor sanırım. Ağır şizofrenik bir durum.

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,265
8,549
113
Harbi mi, yani şu kupona zaten bu parayı basmıyorsa ve bastım diye de şunu paylaşıyorsa harbiden ciddi sağlık sorunları var demektir bu vatandaşın. Kendilerini olduklarından farklı göstermeye çalışmalarına ciddi manada sinir oluyorum. Bu şekilde bastığını göstererek kendini insanlar içinde kabul ettirmek istiyor sanırım. Ağır şizofrenik bir durum.
10 liraya 10bin oran kupon paylaşıp gelirse çekiliş açıyo bu arkadaş. Gelirse 1x250 yazıyordu bi de

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,265
8,549
113
@Daimon dost konuyu siler misin. Tepkime puanı için olmayan kuponu paylaşmış. Yazdım ama görmedin heralde

theyigit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
332
251
63
futbol bu belli olmaz reisim şansın bol olsun