- 114,784
- 86,303
- 113
Sabahtan beri konuda dövüşüyorlar haftanın kazananı biz oldukIns bu sene ts şampiyon olur bu 2 takim olmaz umarim
Nesriyi görmek istemiyorum artik brownda ayni sekildeLevent Browna bin basar tedesco seni hoca diye oraya koyanin ben
Aynen onunuz açıldı artık vura vura gidersiniz artik ben sizi tutuyorum puahaSabahtan beri konuda dövüşüyorlar haftanın kazananı biz olduk
Buda duran diyor kardeşim orta yapacak adam olsa oda atar leventi gördün mü 10 dkda bitane kesti gol olduDuran varken hala ısrarla en nesriyi oynatıyor kafayı yiyecem ya
Levent kim dost puahaBuda duran diyor kardeşim orta yapacak adam olsa oda atar leventi gördün mü 10 dkda bitane kesti gol oldu
Bilmiyorsan yorum yapma kardeşim kendi takımın adına konuşLevent kim dost puaha
Betgitin skoru 1-1 demiştik 10 kişiye 20k diyor çekilişte şansa bana çıkarsa 3k ateşliyorum sana 🤣Aynen onunuz açıldı artık vura vura gidersiniz artik ben sizi tutuyorum puaha
Tuttugum takim top oynasa tutacam da 3 senedir takim bildiğin cacık olmuşBilmiyorsan yorum yapma kardeşim kendi takımın adına konuş
Cikacagi varsada cikmaz artik puahaBetgitin skoru 1-1 demiştik 10 kişiye 20k diyor çekilişte şansa bana çıkarsa 3k ateşliyorum sana 🤣
İyi hoş adamsın ama ergensin sanırım.3 lafından biri puhaLevent kim dost puaha
Nereye atıyor kardeşim salagin geçen Avrupa maçında kaçırdıgi kafayı görmedin herhalde attığı kafa golü de kolay değildi duranin uzaktan tam köşeye atıyor 60 dk tek bir faydalı birşeyi yok bu en azından basıyor korner alıyor biseyler yapıyor diğeri sadece koşuyorBuda duran diyor kardeşim orta yapacak adam olsa oda atar leventi gördün mü 10 dkda bitane kesti gol oldu
Butra derdi bu lafı eskiden bende ondan öğrendim isteİyi hoş adamsın ama ergensin sanırım.3 lafından biri puha