- 114,776
- 86,296
- 113
Jojo'nun maçta en az 41 şut olur 1.000 oranı yattı herhaldeFb bin hala sutu yok ne yapıyor bunlar sahada
Fener vasat yineBizim takım rezilde bu maç ne abi o kadar konuşulup o kadar yorum yapılan söyle olur böyle olur diye 10 gündür gündemden düşmeyen bu rezil maçmıydı
Kabız futbolBizim takım rezilde bu maç ne abi o kadar konuşulup o kadar yorum yapılan söyle olur böyle olur diye 10 gündür gündemden düşmeyen bu rezil maçmıydı kazanan takım kendini kandırıp dev aynasında görmesin futbol diye birşey yok sahada
Sadece fener değil iki takımda vasat iy izledim ikinci yarı asla izlemem futbol sevmek başka birşey fanatik olmak başka maç zevk vermediFener vasat yine
Aynen platinium plus çok mesajlı elit üyelerin dayısı bende onu anlatıyorum fanatik taraftarlığı at kenara futbol seven bir izleyici için iskenceydi maçYemin ediyorum o begenmwdigimiz besiktasin her derbi maci keyif veriyor bunlar nedir biyle yillardir bok gibi mac izlettiriolar dunya derbisiymus ya bi s gidin
cubi sen kacak siteden mac izlicek adammısın milyonlara ne oldu kahvede 100 liraya izleseydın yaKasmayan biyer varmi izleyebilecegimiz b
Atlasbet TV hiç kasmadı iy izledim tvdenKasmayan biyer varmi izleyebilecegimiz b