http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Kadıköy'deki Dev Derbide Fenerbahçe ile Galatasaray Kozlarını Paylaşacak

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,737
6,612
113
Şampiyon cimbom
Anlatmaya gerek yok 😊😊

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,118
2,993
113
Holi'nin açtığı 10 oran maçlar böyle biterse geliyor. Samsun, Gs kazanır. Derbi berabere biterse de birkaç gün önce Bjk galibiyetiyle birlikte açtığı 10 oran geliyor. Max 500 tl limitli açılan 10 oranları iyi oluyor Holi'nin. Ama max 10.000 tl açılan özellerine hiç bulaşmayın 5 veya 10 oran da olsa

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,859
4,672
113
Bizim takım rezilde bu maç ne abi o kadar konuşulup o kadar yorum yapılan söyle olur böyle olur diye 10 gündür gündemden düşmeyen bu rezil maçmıydı kazanan takım kendini kandırıp dev aynasında görmesin futbol diye birşey yok sahada

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,118
2,993
113
Bizim takım rezilde bu maç ne abi o kadar konuşulup o kadar yorum yapılan söyle olur böyle olur diye 10 gündür gündemden düşmeyen bu rezil maçmıydı kazanan takım kendini kandırıp dev aynasında görmesin futbol diye birşey yok sahada
Kabız futbol

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,178
12,610
113
İy 2 kazandi ms 2 de kazansin bastır şanlı galatasaray

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,825
26,068
113
Yemin ediyorum o begenmwdigimiz besiktasin her derbi maci keyif veriyor bunlar nedir biyle yillardir bok gibi mac izlettiriolar dunya derbisiymus ya bi s gidin

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,222
5,555
113
klasik şikeli maç artık takip bile etmiyorum

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,859
4,672
113
Yemin ediyorum o begenmwdigimiz besiktasin her derbi maci keyif veriyor bunlar nedir biyle yillardir bok gibi mac izlettiriolar dunya derbisiymus ya bi s gidin
Aynen platinium plus çok mesajlı elit üyelerin dayısı bende onu anlatıyorum fanatik taraftarlığı at kenara futbol seven bir izleyici için iskenceydi maç

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,871
31,112
113
Son yıllarda fb gs derbileri tatsiz geciyor eskisi gibi zevk kalmadi macta şut bile olmuyor Türkiye futbolu iste zaten birsey de beklememek lazım bunlardan

Gokhandgnc35

Stuttgart
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,035
13,986
113
2 takımda çöp gs deplasmanda diye daha öne cikiyor beklenti altinda maç

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye