http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Kadıköy'deki Dev Derbide Fenerbahçe ile Galatasaray Kozlarını Paylaşacak

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,398
636
113
Ulan Lale madem fener bez gezdiyorudu 6 final oynamisiz 15 senede 5 galibet 2 beraberliği nerene baglciaksn cocuk
2001 2016 5 final 3 GS galibiyet 2 beraberlik birde fener kazansin diye oluşan playof sonucu GS fenerin sahasinda kupa kaldırdı var geldikten sonra fener evinde kazanamaz oldu kerhane oldu fener

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,398
636
113
2001 2016 5 final 3 GS galibiyet 2 beraberlik birde fener kazansin diye oluşan playof sonucu GS fenerin sahasinda kupa kaldırdı var geldikten sonra fener evinde kazanamaz oldu kerhane oldu fener
70 tanne kupa oldu salıncakta 2 kişisiniz ginede bize eşdeğer değilsiniz daha çok aglarsnz siz adam olamazsıniz .d aciyorum size

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,398
636
113
Akşam sonuç ne olursa olsun fener Galatasarayin rakibi değil

Coskun85

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
432
307
63
Gsliyim ama fener yenecek diye hissediyorum bugün

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,560
1,022
113
bu akşam galatasaray devri sona eriyor, ağır yenilgi sonrası avrupada gelecek yenilgilerle galatasaray dağılır. şampiyonluk yarışı beşiktaş fenerbahçe arası geçer.
Galatasaray dediğin gibi dağılsa dahi Trabzonspor Fenerden daha iyi futbol oynuyor, rahatlıkla şampiyon olacaktır o denklemde. Beşiktaş işine girmiyorum bile küme düşmezler umarım :D

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,854
4,667
113
bu akşam galatasaray devri sona eriyor, ağır yenilgi sonrası avrupada gelecek yenilgilerle galatasaray dağılır. şampiyonluk yarışı beşiktaş fenerbahçe arası geçer.
Birbirine ağır yenilgi aldıracak mantalite oynayan takım olduğunu mu düşünüyorsun gotunden korkan iki takımın defansif ağırlıklı kör dövüşü olacaktır maçın önemi itibariyle

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,115
2,991
113
Osimhen olmasa Fb rahat yener derdim ama Osimhen çok önemli bir faktör. Gs takımının yarısı. Oynamadığı zamanlardaki Gs takımının hali ortada

Yaritza

que será, será
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
745
195
43
Maç Fifa kokartı ve İngilizcesi olmayan birisi tarafından yönetilecek.
Hakemlikle ilgili yeterlilikleri şunlar: görebiliyor ✅ koşabiliyor ✅ federasyon başkanının hemşehrisi ✅

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,854
4,667
113
Beyinsiz kodumu malı söylerdim nerene sokacağını seninde kafanı zkm beyinsizi
Evet yaşımız itibariyle hatırlıyorum Fenerbahçenin gerçekten ezici üstünlüğü vardı GS derbilerinde lakin geçmişle yaşanmıyor dost futbolda bugün önemli

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,115
2,991
113
Maç Fifa kokartı ve İngilizcesi olmayan birisi tarafından yönetilecek.
Hakemlikle ilgili yeterlilikleri şunlar: görebiliyor ✅ koşabiliyor ✅ federasyon başkanının hemşehrisi ✅
Önemli olan yetenek değil ki dostum. Art niyetli olmasın gördüğünü çalsın isterse fifa kokartı olmasın. Sen mevzuyu yanlış anlamışsın biraz. Hakemler hep fırıldak peşinde. Türk hakemliğinin sorunu yetenek değil başka şeyler

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,115
2,991
113
Gs'de Lemina stoper, Davinson sağ bek mi oynuyor ?

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,115
2,991
113
Akşam sonuç ne olursa olsun fener Galatasarayin rakibi değil
İki takım arasında Osimhen dışında önemli farklar yok. Gs'de Osimhen önemli faktör. Oynamadığı maçlarda Gs'nin durumu ortada. Yani o kadar zannettiğin gibi Osimhen dışında arada pek bir kalite farkı yok

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,869
761
113
Beyler konu disi havale min 1000₺ olan ger neresi var